Apartamente sub prețul pieței în zona Torontalului din Timișoara – apartamente și penthouse-uri cu terase generoase

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dacă sunteți în căutarea unui apartament modern și confortabil într-o locație periferică, dar bine conectată cu orașul, atunci ansamblul rezidențial din zona Torontalului din Timișoara ar putea fi exact ceea ce căutați. 

Aici, găsiți apartamente cu 1-3 camere și penthouse-uri la o calitate ridicată și la un preț sub nivelul pieței, ideale pentru familii sau investitori.

Proiectul se află într-una dintre cele mai dinamice și în creștere rapidă zone din Timișoara – zona Torontalului, în apropiere de mijloace de transport în comun și magazine, la o distanță de 3 minute de mers cu mașina de facilitățile din oraș – supermarket, farmacii, sală de fitnes, magazine, restaurante, grădiniță, precum și la 8 minute de mers cu mașina de la Iulius Mall. 

Acesta poate fi locuința perfectă pentru oricine își dorește spațiu, lumină și terase spațioase, precum și aer curat și priveliști neobturate de peisajul urban. 

Complexul aduce un plus de confort și rafinament pe piața imobiliară, oferind apartamente bine compartimentate, cu terase mari, parcări subterane și supraterane. Aici copiii se vor bucura cu siguranță de terasele spațioase, în timp ce părinții îi pot supraveghea din liniștea propriului apartament.

Complexul rezidențial din zona Torontalului include 9  blocuri, cu 97 de apartamente, și o varietate de apartamente cu una, două sau trei camere, cu suprafețe cuprinse între 39 mp și 74 mp. 

Apartamentele sunt concepute cu atenție la detalii și la nevoile locuitorilor. Livingurile spațioase, bucătăriile luminoase, dormitoarele confortabile și băile funcționale sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din aceste apartamente locuințe ideale pentru o viață de familie confortabilă.

  • Bucătăriile apartamentelor sunt luminoase și bine ventilate natural, astfel că timpul petrecut gătind să devină o experiență minunată. 
  • Livingurile spațioase și dormitoarele matrimonial sunt mediile perfecte în care să vă odihniți și să vă relaxați. 
  • Băile sunt spațioase și funcționale, iar ceramica și obiectele sanitare sunt alese cu grijă pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de confort.

Stratul de izolație al pereților, suprafețele generoase ale ferestrelor și tehnologia de geam dublu utilizată în construcția blocurilor cresc confortul general al apartamentelor.

Încălzirea prin pardoseală pe întreaga suprafață a apartamentului se realizează printr-un sistem ultramodern de încălzire UPONOR care garantează un consum redus de energie. 

Apartamentul tip Studio

Apartamentul de 39 de mp include o cameră spațioasă și bucatarie inchisa, beneficiază de încălzire în pardoseală, fiind potrivit pentru închiriere, pentru cupluri sau pentru revânzare. Locul de parcare este gratuit și inclus în CF.

Apartament cu terasă

Acest apartament cu 2 camere și o suprafață utilă de 59 mp, are o terasa cu o suprafață de 91 mp. Proprietatea se predă la stadiul de semifinisat, incluzând șapă autonivelantă, instalații trase la poziție, centrală termică comună de ultimă generație cu încălzire în pardoseală, tâmplărie PVC, pereți gletuiți și ușă metalică la intrare, aer condiționat și instalații sanitare incluse în preț.

Apartament finisat cu terasă

Această proprietate este compusă din living cu bucătărie, dormitor, baie și logie, cu o terasă de 62 mp situată de-a lungul livingului. Suprafața utilă a apartamentului este de 80 mp. 

Proprietatea se predă la stadiul de finisat, incluzând șapă autonivelantă, instalații trase la poziție, centrală termică comună de ultimă generație cu încălzire în pardoseală, tâmplărie PVC, pereți gletuiți și ușă metalică la intrare, aer condiționat și instalații sanitare incluse în preț.

Modalității de plată 

La plata integrală a apartamentului, beneficiați de cel mai mic preț aferent produsului nostrum. Vă oferim garanția unei decizii excelente, fără grija ratelor sau a fluctuațiilor de pe piață. Avantajul este că vă rămân bani și pentru amenajarea viitorului dumneavoastră apartament.

Oferta include și opțiunea de achiziție prin plată integrală, credit bancar și rate la dezvoltator, facilitând accesul la locuințe pentru o gamă cât mai largă de potențiali cumpărători.

În ceea ce privește modalitățile de plată, la plata integrală a apartamentului, beneficiați de cel mai mic preț aferent produsului, fără grija ratelor sau a fluctuațiilor de pe piață.

De asemenea, se acceptă diverse tipuri de credit, precum Noua Casă sau creditul ipotecar, percum și rate la dezvoltator. Oferim consultanță imobiliară și de brokeraj în alegerea celei mai bune variante de creditare adaptată nevoilor dumneavoastră.

Pentru programarea unei vizionări, contactați brokerul responsabil de ofertă, Alina Giurcă la numărul de telefon: 0730-722-086.