Apartamente și vile de lux în zonele cu cea mai puternică dezvoltare imobiliară – Bucium din Iași

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
apartamente vile bucium

Cartierul Bucium este o suburbie a Iașului, situat la o distanță de 5-6 km de Iași și o înălțime de 300 de metri deasupra orașului, atuul zonei fiind în primul rând priveliștile deosebite, deoarece zona face parte din platoul Repedea, declarat rezervație geologică. 

Ce-l face să fie una din cele mai dezvoltate zone din punct de vedere imobiliar vă spunem în materialul de mai jos. 

Partea mai înaltă a dealului este împădurită, spre poale se întind celebrele podgorii de Bucium, iar în partea locuită a platoului este amplasat cel mai bine poziționat cartier în dezvoltare din Iași, fiind înconjurat pe două laturi de pădure, dar și ușor accesibil din toate direcțiile, cu mașina și pietonal.

De unde era cunoscut mai degrabă ca o zonă de case, în ultimii ani 5-7 aici în cartierul Bucium s-au dezvoltat mai multe complexe rezidențiale de apartamente noi la standarde de lifestyle ridicate, un exemplu sunt apartamentele cu grădină sau cele cu terase generoase care beneficiază de aceeași priveliște pitorească deasupra orașului.

În acest moment, în Bucium sunt în construcție peste 400 de apartamente noi, în ansamblurile rezidențiale nou dezvoltate și aproximativ un număr de 120 de case și vile noi. 

Zonă este în plină dezvoltare dar beneficiază de o infrastructură formată dintr-un bulevard cu două sensuri, zone comerciale, benzinării, farmacii, parcuri amenajate, terenuri de sport, școli și grădinițe, restaurante, transport comun către orice punct al orașului. 

Potrivit brokerului Blitz, din biroul Blitz Iași, Bogdan Vizitiu, ”deși este un cartier interesant cu multe zone verzi, unde lumea merge des pentru agrement în weekend-uri sau vacanțe, traficul pe artera care îl leagă de oraș este, la anumite ore de vârf, aglomerată și nu există alte rute ocolitoare. Este un cartier așadar mai degrabă pentru care s-au născut în această zonă, și vor să continue să locuiască aici sau au un job local. Studenții și cei care au un job în Iași, în general, evită zona”.

Ce fel de proprietăți poți găsi în acest cartier:  

Apartamente

Un proiect rezidențial interesant este Boheme Residence este poziţionat la şosea şi la 30 metri de Lidl  și mijloace de transport public. Este format din 3 blocuri cu regim de înălţime D+P+6E însumând peste 150 de apartamente compartimentate clasic decomandat cu 1, 2 sau 3 camere. 

Bucium Confort, este un complex rezidențial din 9 blocuri, și 578 de apartamente, fiecare tip de apartament din cadrul complexului fiind proiectat într-un mod inteligent, astfel încât întregul spațiu să fie folosit cât mai eficient.

Bucium House se află în zona Bucium, avand ca reper Benzinaria MOL, fiind la 200 m distanță de stația Ratp si sos. principala Bucium  intr-o zona linistita, înconjurat de spațiu verde. Accesul la mijlocul de transport în comun este facil, pe drum asfaltat. Este format din 3 blocuri, dispuse pe sistemul S+P+5E, cu lift. 

Vile

La Brazi Residence este un ansamblul de case tip duplex  situat la o distanța de doar 6 km de zona Palas, conectat la transportul public în comun, la 800 m de proprietate, cu drum de acces asfaltat, canalizare apavital, grădinițe, restaurante și terenuri de sport în apropiere. 

Cartierul Brătianu este cel mai amplu proiect de locuințe tip vilă din județul Iași care cuprinde aproximativ 60 de vile, 4 blocuri, dar si utilitati complementare. Vilele se vând la cheie, sau la stadiul de semifinisat, racordate la toate utilitatile urbane (gaz, apa, canalizare, electricitate). În complex există amplasamente sociale de nelipsit dintr-un complex rezidential (centru comercial, hotel, office center, biserica, teren de tenis). 

Ansamblul Picolina Bucium Residence este situat aproape de mijloace de transport în comun și școli și se adresează persoanelor iubitoare de spații verzi și liniște. Amplasat pe 11 ha este compus într-un mix din 21 de blocuri și 45 de case individuale cu suprafețe generoase, suprafața utilă pornind de la 84 m2 pentru apartamente și pentru case de la 178 m2 utili.

Terenuri 

În zona Bucium există și loturi de teren pe care poți să-ți construiești o casă individuală în regie proprie, iar prețurile pornesc de la 55 euro pe mp + TVA sau 63-65 euro pe mp preț integral, cu drum de acces, utilități, și autorizație de construcție. 

Aici puteți vedea toate propritetățile din portofoliul Blitz în cartierul Bucium din Iași:

Ansambluri rezidențiale

Terenuri în Bucium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *