Apartamente noi în Suceava, într-o zonă accesibilă a orasului și la cel mai bun preț de pe piața locală

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Deși 2022 este un an cu o cerere mai mică pe piața imobiliară din Suceava, din motive de scumpire a prețurilor, inflație galopantă, dar și dobânzi fluctuante la credite, toate acestea nu înseamnă că au fost stopate construcțiile noi. 

Dimpotrivă, un dezvoltator de pe piața locală a găsit soluții și s-a adaptat din mers la prețurile în creștere și a lansat pe piață o ofertă cu cel mai mic preț pentru construcțiile noi de sub 1.100 de Euro/mp, în timp ce nivelul pieței se situează la 1.350-1500 de Euro/mp.

Dezvoltatorul Micba Imobiliare din Suceava, căci despre el este vorba, oferă spre vânzare 25 de apartamente de 2 și 3 camere cu suprafețe între 57 mp și 92 de mp în Nord – Vestul Sucevei, în imediata vecinătate a bisericii ”Sf. Ioan cel Nou”, într-o zonă în plină dezvoltare, la marginea cartierului George Enescu, pentru cunoscători lângă ”păduricea de la Cartodrom”.

Apartamentele vor fi predate finisate la cheie în iunie 2023 și vor fi dotate cu toate cele necesare unui trai confortabil și modern: de la centrală pentru încălzirea autonomă a locuinței, la încălzire prin pardoseală, terase generoase umbrite cu parasolar, și alte îmbunătățiri moderne. 

Zona este una liniștită și verde, în împrejurimile blocului aflându-se pădurea de la marginea cartierului George Enescu – ideală pentru familii tinere cu copii sau persoane care își doresc o bătrânețe liniștită, dar și persoane care, pur și simplu, își doresc să fugă de aglomerația orașului și caută liniște aproape de natură. 

Atuurile zonei sunt școlile, liceul și grădinițele din vecinătate, distanța mică față de mijloacele de transport în comun (5 minute de mers pe jos) precum și distanța relativ mică față de centru (6 minute de mers cu mașina).Compelxul va mai avea spații verzi și spații de joacă pentru copii amenajate, precum și drumuri de acces asfaltate până la drumul principal (Aleea Jupiter). 

Complexul va avea un sistem de securitate cu barieră și acces cu telecomandă pentru locatari, așadar securitatea locuitorilor va fi garantată. De asemenea, locuințele vor avea un acces pentru vizitatori printr-un sistem video de tip interfon.

Cei interesați au două opțiuni de apartamente cu compartimentări de tip open space sau bucătărie și living separate. Toate tipurile de apartamente beneficiază de terase generoase de 7-12 mp. Apartamentele de 2 camere au suprafețe între 58 și 62 de mp și prețuri pornind de la 64 de mii de euro: 

  • 2 camere open space (bucătărie living) – 58 mp au prețuri incepand de la 64.000 de euro. 
  • 2 camere cu bucătărie + living separare – 62 mp au prețul de 69.300 de euro. 

Toate materialele de construcție și finisajele au fost importate din Italia (uși, geamuri, plăci ceramice, sisteme de termoficare, etc). 

  • Ferestrele ușilor sunt din PVC termic, de ultimă generație și satisfac cele mai noi cerințe în ceea ce privește confortul termic, și au deschidere dublă culisantă/batantă.
  • Geamurile sunt dublu izolante și toate ferestrele au plase de țânțari retractabile.
  • Geamurile au un sistem de întunecare de tip rulou cu lamele din PVC/Aluminiu motorizate cu control centralizat.
  • Ușa de acces în locuință este de tip blindată.
  • Ușile interioare sunt de la producătorul Ferrero Legno, de o calitate foarte bună, fiind batante și culisante. 
  • Terasa privată are o manta rezistentă la apă realizată cu materiale izolante de calitate, iar pardoseala este antiderapantă din plăci ceramice rezistent la îngheț.

O noutate pentru blocurile nou construite din Suceava va fi și sistemul TV prin satelit furnizat și instalat cu antene analogice și digitale terestre și prin satelit de către dezvoltator. 

Ca modalitate de plată clienții au: 

  • Rate la dezvoltator cu avansul de 30 la sută și restul în rate fixe cu termen de plată de până în 2 ani.
  • Cash integral sau credit ipotecar. 

Complexul este în faza de construcție și se va preda finisat în iunie 2023. La momentul actual se află în faza de lucru la interioare și finisaje. Se poate vizita atât șantierul, cât și showroom-ul cu un apartament ”la gata”, în curs de mobilare.

Dacă vă doriți un apartament într-o zonă liniștită din Suceava sau căutați o oportunitate de investiție imobiliară, complexul ”La Vele” poate fi exact ceea ce căutați!

Contactați-i pe agenții noștri din biroul Blitz Suceava care vă vor însoți pe șantier și în showroom-ul de prezentare construit special pentru clienții care vor să vadă finisajele apartamentelor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *