Apartamente cu 2 și 3 camere în cartierul Terra din Florești: primul cartier cu acces controlat în Cluj-Napoca

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cartierul Terra din Florești este un cartier rezidențial modern, apreciat pentru calitatea vieții pe care o oferă locuitorilor săi. Amplasat strategic la periferia Cluj-Napoca, acest cartier se distinge prin multiplele avantaje pe care le pune la dispoziția rezidenților.

Cartierul rezidențial Terra pune un accent deosebit pe spații verzi generoase, zone de recreere, siguranță și confort pentru locatari. Acest concept modern, în stil occidental, îmbină perfect natura cu condițiile moderne de oraș, creând un mediu ideal pentru toate vârstele.

Cartierul oferă o varietate de tipuri de locuințe, de la apartamente la case individuale, satisfăcând nevoile diverselor categorii de clienți.

În funcție de faza proiectului, locatarii pot beneficia de facilități precum parcări subterane, spații de joacă pentru copii, terenuri de sport, magazine și alte servicii esențiale.

Un alt punct forte al Cartierului Terra este sentimentul puternic de comunitate, cultivat prin organizarea de evenimente dedicate locuitorilor.

De ce să alegi Cartierul Terra?

Proiectele rezidențiale sunt realizate de dezvoltatori cu experiență, care utilizează materiale de calitate și respectă standardele europene, garantând astfel durabilitatea și siguranța locuințelor.

De asemenea, cartierul dispune de un acces facil către Cluj-Napoca, fie cu transportul în comun, fie cu mașina personală, facilitând deplasările zilnice.

Un alt atu este prezența numeroaselor spații verzi, care contribuie la un stil de viață sănătos și îmbunătățește calitatea aerului, oferind un mediu plăcut pentru relaxare și recreere.

Cartierul beneficiază de acces securizat, asigurând liniștea și confortul necesar pentru toate familiile, ia locuințele din Cartierul Terra sunt considerate o investiție sigură pe termen lung, datorită cererii constante și a valorii în creștere.

Terra Florești: Primul cartier rezidențial cu Acces Controlat din Zona Metropolitană Cluj-Napoca

Ce este remarcabil la acest cartier este lipsa gardurilor care să ascundă casele frumoase cu grădini bine îngrijite. De ce? Pentru că cartierul Terra este primul cartier rezidențial cu acces controlat din zona metropolitană Cluj-Napoca.  

Cartierul emană un sentiment de deschidere și siguranță și se diferențiază de alte cartiere prin curățenie și verdeață, aspecte care influențează pozitiv starea de bine a locuitorilor.

Cartierul Terra oferă accesibilitate și comoditate, fiind amplasat într-o zonă în plină ascensiune, aproape de gară și de centrul orașului. Cu o infrastructură bine pusă la punct, acesta este perfect integrat în rețeaua urbană, asigurând drumuri asfaltate, alimentare cu electricitate, rețea de gaze naturale, apă și canalizare, precum și iluminat stradal.

Unul dintre punctele forte ale acestui cartier îl reprezintă spațiile verzi generoase, cu peste 3 hectare de vegetație, inclusiv peste 6.000 de pomi plantați, ce conferă un aer proaspăt și o atmosferă relaxantă.

În plus, transportul în comun este la îndemână, linia 39 si M39 oprește la o mică distanţă de Cartierul Terra.

Ansamblul Terra din Florești nu este doar un loc bun de locuit, ci un stil de viață. Cu o combinație de facilități moderne, spații verzi și o comunitate bine închegată, Terra reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de confort și siguranță la periferia unui oraș dinamic precum Cluj-Napoca.

Ansamblul dispune de 48 apartamente cu 2 și 3 camere, finalizate în 2022, care se predau la stadiul semifinisat. Există posibilitatea achiziționării unui loc de parcare la prețul de 3.000 euro. 

Apartamentele pot fi finisate la cerere și personalizate după preferințe, iar prețul poate varia în funcție de finisajele solicitate. 

Indiferent dacă ești în căutarea unei investiții sigure sau a unei locuințe pentru familie, Cartierul Terra este alegerea perfectă.