Apartamente cu 1-3 camere într-un ansamblu rezidențial nou în Florești lângă viitoarea stație de metrou

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz aduce în atenția ta un ansamblu rezidențial nou, situat în pitorescul cartier Terra din Florești, într-o zonă verde, aproape de viitoarea stație de metrou.

Cu BLITZ te poți bucura de tot confortul și facilitățile pe care le merită familia ta, în plus ai comisionul de 0% la CUMPĂRĂTOR!

Apartamentele din ansamblul rezidențial din Cartierul Terra din Florești se predau semifinisate sau finisate la cerere, conform celor mai noi și mai exigente reglementări în construcții. 

Zonă 

Ansamblul rezidențial, format din 4 blocuri, este situat într-o zonă verde, unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru un stil de viață modern: magazine, o creșă și stații de mijloace de transport în comun. Ansamblul are în plus un avantaj uriaș, deoarece se află în apropiere de stația viitorului metrou!

Compartimentări și tipuri de apartamente

Ansamblul dispune de o gamă largă de compartimentări și tipuri de apartamente, care se potrivesc perfect stilului tău de viață. 

De la studiouri confortabile cu o cameră, până la apartamente generoase cu trei camere, aici vei găsi cu siguranță locuința ideală. 

Apartamentele se predau semifinisate sau finisate la cheie, iar suprafețele variază de la 38 mp pentru apartamentele cu o cameră, la 60 mp pentru cele cu trei camere.

Data finalizării

Cu finalizarea imobilului programată pentru 2025 ai ocazia să te bucuri de un cămin nou-nouț, construit conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Apartamentele se predau atât semifinisate, cât și finisate după noile reglementări!

Modalități de plată

Blitz îți oferă posibilitatea de a achiziționa un apartament în acest ansamblu rezidențial nou, cu o schemă de plată flexibilă. 

Poți opta pentru plata în 5 rate către dezvoltator pe o perioadă de 2 ani, cu un avans de minim 35% la antecontract și ulterior la 6 luni încă 4 rate a câte 16,25% din valoarea apartamentului, pană la contractul final pe durata celor 2 ani!

De asemenea, ai opțiunea să achiziționezi locuri de parcare supraterane sau subterane, pentru un plus de comoditate. Un loc de parcare suprateran se vinde la un preț adițional de 3.500 Euro și cel subteran la 5.500 Euro! 

Ansamblul rezidențial din Florești reprezintă o oportunitate unică de a investi într-un cămin modern, confortabil și perfect adaptat nevoilor tale. 

Pentru mai multe informații și programarea unei vizionări, contactați-l pe agentul Cosmin Rus  la +40 747.371.183 sau la adresa cosmin.rus@blitz.ro