Apartament mic si cochet

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Pentru amenajarea apartamentului mic (45 mp) din imagini, s-a abordat un stil clasic-modern, cu accente englezesti, usor de recunoscut in utilizarea din abundenta a materialelor textile cu imprimeuri inflorate.

In ciuda conditionarilor de spatiu, in living s-au creeat trei zone diferite: una pentru luat masa, un loc de relaxare si discutie si un colt de lectura, conceput in jurul semineului.

Din punct de vedere cromatic, s-au preferat culorile proaspete si imprimeurile tineresti, care dau locuintei un aer boem. Nu lipsesc nici obiectele decorative, care au fost alese in ton cu amenajarea. Pentru a nu incarca insa prea mult cadrul, orientarea a fost spre decoratiuni simple, uni, din sticla transparenta colorata.

In contrast cu imaginea puternica a peretilor rosu-grena, pardoseala din lemn lacuit echilibreaza vizual camera, prin nuanta sa naturala, linistitoare. De altfel, parchetul a fost ales ca solutie de acoperire chiar si in bucatarie, unde decoratoarea a refuzat sa foloseasca finisaje ceramice.

Camera de odihna pastreaza aceeasi linie, prin drapajele textile cu imprimeu identic cu cel din living. Din cauza spatiului redus al incaperii, mobilarea s-a rezumat la strictul necesar.

Baia, de asemenea foarte mica, a fost amenajata modern, dar in acelasi timp practic, in functie de circumstante. Astfel, in locul unei cazi, a fost montata o cabina de dus pe colt, iar deasupra lavoarului a fost folosit un joc de oglinzi in care se multiplica imaginea baii.

Bucataria, cea mai deficitara incapere din casa din punct de vedere al suprafetei, a fost si ea valorificata astfel: una dintre laturile lungi ale camerei si peretele de sub fereastra au fost ocupate de frontul de mobilier dispus in forma de “L”, in timp ce pe latura lunga, opusa, a fost montat un blat de luat masa, de inaltimea unui bar.

www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *