Amenajare alb & negru pentru un duplex de 110 mp

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

De multa vreme, nu am mai dat peste un duplex care sa nu fie atat de „rece”, ultra-modern si minimalist, cum sunt majoritatea dintre ele. Duplex-ul este un concept relativ modern de locuinta si nu este ata de des intalnit, insa asta nu inseamna ca stilul de amenajare nu poate varia.

Duplex-ul presupune fie existenta unei case „duble”, construita „in oglinda” si intalnita de obicei in cazul familiior numeroase, sau prezenta unei scari interioare intr-un apartament situat la ultimul etaj al unui imobil, scara care evident duce catre un alt etaj. Ambele nivele fac parte din aceeasi locuinta.

Asadar, un duplex iti permite mult mai mult din punct de vedere al amenajarii si impartirii spatiului care nu este deloc de neglijat. La „baza” vom avea camerele care necesita utilitati mai multe si mai complexe, cum ar fi bucataria, baia matrimoniala sau dining-ul. Tot aici vom avea si un living pentru imediata relaxare.

La etaj, vom „duce” dormitoarele, deoarece se presupune ca este un loc mai linistit, dar si biroul/spatiul de lucru; daca mai raman cativa metri patrati, puteti crea inca o zona de relaxare sau un „colt” de joaca pentru copii. Exista o multime de posibilitati.

Duplex-ul din galeria foto reprezinta o sursa de inspiratie pentru aspirantii unui camin amenajat in stil clasic-modern. Daca privim imaginea de ansamblu, elemente noi se intrepatrund cu elemente peste care timpul si-a pus amprenta, dar care au devenit mult mai valoroase. Astfel ca, lemnul sablat sau cu aspect uzat, dar si grinzile lasate la vedere sunt finisaje clasice, cu „note” country-chic. In plus, intalnim accesorii vintage care sunt alaturate mobilierului modern din dormitor (pat, biblioteca/dressing) sau living (canapea). Zona de relaxare de la „parter” este extrem de intima, fiind „ascunsa” sub scara interioara – o idee practica de utilizare a spatiului respectiv.

Din punct de vedere cromatic, a fost aleasa o combinatie, la fel de clasica, alb&negru, impartita oarecum in cele doua etaje. Daca la primul nivel predomina albul, la etaj, negrul se face remarcat la tot pasul. Si, cand spunem asta, ne referim la pardoseala neagra care are un puternic impact vizual, dar si la tapetul elegant de pe unul dintre pereti.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *