Acasa la Katy Perry

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Casa artistei Katy Perry a fost construita in anul 1920, se afla intr-o zona centrala a orasului Los Angeles, fiind aproape de Hollywood si de Beverly Hills. Achizitionata contra sumei de 2,2 milioane de lire sterline, resedinta ocupa o suprafata de 4706 mp.asa artistei Katy Perry a fost construita in anul 1920, se afla intr-o zona centrala a orasului Los Angeles, fiind aproape de Hollywood si de Beverly Hills. Achizitionata contra sumei de 2,2 milioane de lire sterline, resedinta ocupa o suprafata de 4706 mp.

Cele patru etaje ale casei includ o zona de receptie, un living, patru dormitoare, cinci bai, o bucatarie si o sala de yoga. Pe langa toate acestea, proprietatea mai cuprinde o terasa, o piscina, un spa, o gradina si un garaj.

Desi constructia nu este de data recenta, a fost renovata dupa standarde moderne, capatand astfel un aer contemporan. Toate incaperile sunt spatioase, aerisite, peretii sunt vopsiti in tonuri deschise, iar lemnul utilizat este elegant, elaborat, in nuante de ciocolata neagra.

Zona de receptie, cu arcade mari si mobilier eclectic, face intrarea catre un living mare si luminos. Acesta beneficiaza de ferestre inalte, podele din lemn masiv, mobilier modern si un candelabru de cristal. In bucatarie se gasesc dulapuri albe cu fete din sticla, blaturi din marmura si, din nou, foarte multe ferestre.

La etaj se afla dormitorul matrimonial, cu tavan inalt si ferestre mari. Desi nu au inca un copil, cei doi soti au amenajat unul din cele patru dormitoare pentru viitorul lor bebe. Combinatia de auriu, piersica si maron creeaza o atmosfera calda si placuta, astfel incat micutul sa poata beneficia de tot confortul.

Penthouse-ul artistei, amenajat in stil urban, ofera o priveliste superba asupra orasului LA. Simpla si sofisticata in acelasi timp, locuinta le ofera celor doi soti linistea si relaxarea de care au nevoie dupa o zi de munca extenuanta.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *