Acasa la BLITZ

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Acasa la Blitz, locul unde ne bem cafeaua impreuna, discutam, gasim cele mai bune solutii si punem astfel bazele relatiei de castig-castig. Toti cei care trec pragul sediului Blitz de pe Horea 13, “blitzeri”, angajati, parteneri si clienti deopotriva, impartasesc din prima secunda valorile pe care le transmitem si in care credem si isi doresc sa revina la noi, iar si iar.

Nu vom vorbi astazi despre serviciile complete pe care le oferim, despre modul unic in care stim sa facem imobiliare, despre profesionalism si pasiune, ci despre casa noastra, mereu primitoare, mereu cu usile deschise…

“Am redesenat sediul de pe Horea 13 conform structurii interne si planurilor de dezvoltare ale companiei. Avem acum peste 400 de metri patrati in centrul Clujului, cu locuri de parcare suficiente pentru clientii nostri. Cladirea istorica a fost reabilitata in totalitate, fiind refacuta atat fatada cat si spatiile din interior. Echipa de designeri ne-a oferit varianta ideala pentru ca iubim natura, iubim verdele si linistea pe care ne-o ofera”, a declarat Catalin Priscornita, coordonatorul Blitz.

Camere mari, aerisite, un secretariat si trei sali de conferinte, un spatiu in care stilul naturist se impleteste perfect cu elementele moderne, un amestec echilibrat de materiale, texturi si culori.

Aceasta este casa Blitz pe care va invitam sa o descoperiti in imaginile de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *