6 sfaturi atunci cand va cautati un apartament de inchiriat!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Aveti nevoie de un apartament si aveti nevoie de el acum! Fie ca apelati la serviciile unei agentii imobiliare specializate, fie ca doriti sa treceti la actiune pe cont propriu, atunci cand inchiriati un apartament este bine sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

1. Cum trebuie sa arate apartamentul in care urmeaza sa locuiti? In ce zona trebuie sa fie plasat astfel incat drumul pana la serviciu sau la facultate sa fie mai scurt? Aveti nevoie de conditii speciale, respectiv, garaj pentru masina, sau conexiune foarte buna la internet(pentru ca lucrati de acasa)? Sunt intrebari la care trebuie sa aveti raspunsurile pregatite inainte de a incepe sa cautati un apartament de inchiriat.

2. Fiti organizati! Atunci cand va cautati o locuinta de inchiriat, este foarte posibil sa trebuiasca sa dati foarte multe telefoane si sa faceti foarte multe vizite. Notati totul in agenda, pentru ca pentru unele oferte este posibil sa reveniti cu un telefon sau cu o vizita. Sunt clienti care au pierdut o locuinta buna pentru ca au uitat sa dea un telefon a doua zi!

3. Fiti punctuali la intalnirile programate. Intalnirea de vizionare este primul contact cu posibilul viitor partener. Nu-l dezamagiti inainte de a va cunoaste!

4. Imbracati-va elegant, ca si cum ati merge la un interviu de angajare. Acest lucru poate sa va aduca un avantaj cand sunteti in competitie cu alti clienti pentru acelasi apartament. Specialistii au remarcat, de asemenea, ca proprietarii avand in fata un viitor chirias imbracat elegant, pot fi convinsi ca locuinta lor se va afla in siguranta iar chiriile vor fi platite la timp.

5. Nu mergeti la vizionari fara bani in buzunar! Trebuie sa aveti pregatita o suma pentru avans sau pentru garantie in permanenta cu dumneavoastra atunci cand porniti la vanatoarea de apartamente. Nu sunt putine cazurile in care tranzactiile au picat datorita indeciziei chiriasilor.

6. Nu va descurajati! Fiti pozitivi si increzatori! O locuinta de inchiriat buna, nu este usor de gasit si merita orice efort! Ati pierdut o ocazie? Se vor ivi altele. Trebuie doar sa puneti din nou mana pe telefon!

Succes!

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *