5 zone numai bune sa-ti expui fotografiile de familie

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Fotografiile au un rol important in viata noastra, ele sunt martorele unor amintiri placute. Ar fi pacat sa le uitam intr-un album, cand mai practic si mai frumos ar fi sa le etalam, cu incredere, in locuinta noastra.

Noi iti propunem 5 zone cu care vei intra in contact permanent, iar timpul petrecut aici va fi mult mai placut.

1. Un colt din dining. Daca diningul este separat de cel putin 2 pereti de living sau bucatarie, nu este un spatiu deschis, atunci fotografiile de familie pot fi expuse intr-un „colt”. Ramele foto, intr-un stil reprezentativ pentru aceasta incapere, vor fi montate pe cei doi pereti ce se intersecteaza. Ofera-le o suprafata suficient de vasta, aproximativ jumatate din fiecare.

2. Deasupra semineului. Semineul nu mai reprezinta o noutate, astazi el poate fi instalat chiar si in baie. Atmosfera pe care acesta poate s-o redea este unica cu atat mai mult cu cat deasupra sa vei instala cateva fotografii. Un portret supradimensionat sau doua mai mici vor fi perfecte pentru acesta zona, mai ales daca semineul se afla in camera de zi.

3. Scara. Indiferent ca vorbim de o casa sau de un duplex, scarile, de obicei, sunt private de decoratiuni. Personalizandu-le cu amintiri dragi vor deveni mult mai atractive si mai vesele.

4. Daca ai ramas fara idei in decorarea unei incaperi si ai la dispozitie un perete „stingher”, o idee extravaganda, dar de efect, care va deveni un centru de atentie, este sa realizezi o forma din lemn, oricare, agreata de tine, pe care sa o accesorizezi cu nenumarate imagini. Ansamblul, pe langa faptul ca va ilustra amintirile tale si persoanele dragi, va da nastere unei inimi, de exemplu.

5. Ultima, dar nu cea din urma, zona este reprezentata de dormitor, mai exact portiunea de perete de deasupra tabliei patului. In intimitatea camerei de dormit te vei putea relaxa privind fotografiile dragi.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *