30 străzi asfaltate prin Programul celor 55 de străzi de pământ din Arad 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
străzi asfaltate Arad

În Arad se desfășoară un amplu proiect de reabilitare de străzi care presupune asfaltarea și reabilitarea a 64.000 mp de carosabil, 17.000 mp de trotuare, 20.000 mp de accese şi 34.000 mp de spaţii verzi.

Vor fi reabilitate străzi care se află în cartierele – Aradul Nou, Centru Vechi, Bujac, Pârneava, Micalaca, Vlaicu și Gradiște. 

Termenul de finalizare al întregului proiect este vara anului 2022, iar valoarea totală a investiției se ridică la peste 20 milioane de lei și se realizează  cu finanțări de la bugetul local.

Prin programul de asfaltare au fost finalizate în luna mai 2021 26 de străzi, iar 13 mai erau în lucru. În luna septembrie, primăria a mai dat în folosință alte 4 străzi noi

Din punct de vedere imobiliar modernizarea și reabilitarea străzilor va aduce condiții mai bune de trafic pentru arădeni, precum și o ușoară apreciere a caselor de locuit din zonele cu infrastructură reabilitată. 

În prezent proprietățile din zonele afectate au prețuri ușor reduse, cel mai probabil din cauza lucrărilor de reabilitare care crează disconfort locatarilor. Dar odată finalizată investiția, aceste proprietăți ar putea avea din nou valoare ridicată, sau altfel spus, proprietarii nu vor mai aplica la preț discountul aferent drumurilor de pământ. 

Dați click pe link pentru lista completă a străzilor incluse în proiectul „55 străzi de pământ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *