10 idei pentru o garsoniera multifunctionala

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Garsonierele sunt primitoare, intime si foarte sic daca reusesti sa valorifici la maxim spatiul disponibil. Avantajul este ca investitiile pentru amenajarea unei astfel de locuinte sunt mult mai mici.

Astfel, marea problema a garsonierelor este aceea ca o singura camera trebuie sa sa satisfaca mai multe nevoi: camera de odihna(dormitor), camera de zi, zona de prepare si servire a mesei(bucatarie, dining) si zona de lucru(birou).

Puteti oricand apela la serviciile specialistilor pentru a beneficia de consultanta premium sau puteti sa va puneti imaginatia si talentul la incercare pentru o locuinta asa cum ati visat. Iata cateva idei:

utilizarea spatiului pe verticala: si aici nu ne referim doar la spatii de depozitare, ci la mutarea dormitorului sau biroului la „etaj”. E drept, inaltimea locuintei ar trebui sa iti ofere aceasta posibilitate, insa ramane o solutie de compromis foarte buna deoarece la „parter” vei avea mai multa libertate de miscare.

mobilierul multifunctional este mai mult decat binevenit intr-o garsoniera. De exemplu, o canapea pe care o puteti folosi in living ziua si care seara se transforma intr-un pat confortabil daca investiti intr-un produs de calitate.

– tinand cont de faptul ca intr-o garsoniera nu exista pereti interiori, pentru intimitatea voastra, puteti apela la alte trucuri daca doriti o separare a zonelor. De exemplu, o biblioteca multi-cub sau o insula, chiar si o perdea sau un paravan, pot separa foarte usor dormitorul de bucatarie sau living.

– de asemenea, mizati pe mult alb si culori neutre deoarece acestea ajuta la crearea ideii de mai mult spatiu si nu ingreuneaza vizual amenajarea.

– la capitolul design, minimalismul ar trebui sa primeze gratie liniilor drepte, „curate” care se pliaza pe nevoile unui spatiu mic.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *