blitz logo
favorites

EVOLUTION

Motivarea joacă un rol important în satisfacția colegilor noștri #blitzeri. Iar responsabilitatea muncii vine doar prin motivare. Evolution este programul Blitz de motivare al brokerilor care vor sa atingă nivelul următor in vanzari. În funcție de experiență și rezultate, poți avea acces la beneficii financiare și non-financiare. Indiferent cine ești, fii cea mai buna versiune a ta.

Câştiguri nete încasate/lună posibile

Broker

Senior Broker

Specialist Broker

Expert Broker

11.000 €

9.000 €

7.000 €

5.000 €

3.200 €

1.000 €

0
 • 0
  0 - 12 luni
  12
 • 12
  12 - 20 luni
  20
 • 20
  20 - 36 luni
  36
 • 36+
  36 + luni

Timp estimat pentru obţinerea câştigurilor

Cum iti garantam succesul financiar?

CRM

 • Sistem informatic integrat, construit pe nevoile brokerului imobiliar
 • Gestiune eficientă a ofertelor și cererilor imobiliare
 • Acces facil la ofertele de prospectat de pe piață
 • Instrumente de managementul timpului și planificare zilnică
 • Istoric clienți și contacte

Brand

 • Apartenența la un brand de tradiție și vizibilitate națională
 • Promovare constantă și intensă în mediul online
 • Servicii integrate oferite clientilor
 • Recunoastere, loialitate si incredere din partea clientilor

Suport

 • Call Center
 • Consiliere Juridică
 • Marketing
 • Front & Back Office
 • Consultanță financiar-bancară
 • Suport IT
 • Logistic & administrativ
 • Contabil & financiar

Experienţă, viziune şi predictibilitate

 • Plan de creștere și dezvoltare
 • Peste 11 ani de experiență în imobiliare
 • Inovare permanentă în servicii imobiliare

Blitz Camp

 • Inductie, pas cu pas – peste 125 de ore de video training
 • Proceduri standardizate – știi în fiecare zi ce ai de făcut
 • Dezvoltare profesională pe direcțiile: vanzari, negocieri, time management, leadership, comunicare, mindset de succes.
 • Manageri, traineri, specializati și performeri alături de tine
 • Workshop-uri live în punctele cheie cu accent pe role-play-uri și exerciții practice
 • Practica asistata cu proprietăți reale, clienți reali și tranzacții reale

Standarde de performanță

 • Monitorizarea permanentă a calității
 • Planuri specifice de activitate
 • Indici de eficiență validați în activitate
 • Susținere de la profesioniști cu experiență reală

Blitz în cifre

peste
23
birouri în România și planuri de dezvoltare continuă

peste
30.000+ / 50.000+
de Tranzactii si Clienți

peste
€7.200.000 +
cifră de vânzări

peste
400+
brokeri la nivel național

Marturii de succes

Blitz Imobiliare este pentru mine mai mult decat o companie, este colaborarea care a determinat prosperitate in afacerea mea inceputa in anul 2015. Momentul in care am inceput aceasta colaborare a fost unul de cotitura in cariera, dar si pe plan personal.
Aici este locul in care am devenit un alt om din toate punctele de vedere si un profesionist in afacerea pe care o dezvolt prin Blitz. In 2015, in primul an de colaborare, prin munca si persevereanta am reusit sa ajung la un castig mediu lunar dublu fata de cel anterior, urmand ca in 2016, castigul sa ajunga aproape triplu. Cu alte cuvinte, afacerea mea pusa pe „butuc” in 2015 s-a dezvoltat si a devenit profitabila.
Aceste venituri ma motiveaza si ma determina sa tratez fiecare zi cu ambitie si cu gandul ca pot sa-mi indeplinesc toate telurile, deoarece premisele exista. Recunosc ca la primul pas am fost sceptic, iar cand mi s-au comunicat cifrele si etapele de crestere a afacerii mele am crezut ca este fantezie. Cu toate acestea am sperat, iar speranta si gandurile bune nu-ti pot fi rapite. Asadar, m-am lasat cuprins de emotie si am crezut in Blitz, iar aceasta companie nu m-a dezamagit niciodata pe parcursul celor trei ani de colaborare.

image

Mihai Boia Expert Broker PartnerVezi profil

Mi-am inceput colaborarea cu Blitz in luna octombrie a anului 2015, fiind prima experienta profesionala in domeniul imobiliar. Evolutia mea ca profesionist si, in acelasi timp ca om s-a realizat in baza unei colaborari sanatoase si fructuoase, sustinuta de educatia la care am avut acces, specialistii implicati in acest proces, know-how-ul si in primul rand dorinta de reusita. Astfel, dupa sase luni de activitate, ghidat fiind de planul financiar si obiectivele impuse, am depasit o alta etapa profesionala importanta si am devenit Broker. Acesta a fost momentul in care am realizat ca in cadrul acestei colaborari am libertatea si posibilitatea de a ma dezvolta si a pune bazele propriei mele afaceri. A urmat o perioada de formare continua, de dezvoltare solida si sigura spre urmatoarele praguri, ajungand la peste 100 de tranzactii imobiliare, peste 20 de parteneriate semnate cu dezvoltatori imobiliari. Rezultatele avute s-au materializat in castiguri financiare extrem de motivante, in relatii construite, experienta acumulata si in prezent colaborez cu Blitz din pozitia de Senior Broker II - Team Leader al biroului Floresti. Pe langa faptul ca ma ocup zilnic sa ofer clientilor servicii imobiliare de calitate sunt atent si sa pregatesc, sa sustin si sa formez echipe. Agentii imobiliari coordonati de mine reprezinta oglinda mea, iar ceea ce reprezinta ei trebuie sa fie ceea ce ma reprezinta pe mine, adica ambitia si continua dezvoltare. Sunt Senior Broker si Team Leader Blitz, statut pe care l-am obtinut doar prin munca, implicare si loialitate si sunt una dintre acele persoane care realmente crede si sustine relatiile de castig-castig. 

Tot ce pot spune despre colaborarea pe care o am cu aceasta companie este ca mi-a întrecut cu mult asteptarile: de la dezvoltarea mea personala pana la castigurile substantiale dobandite.
Fiecare zi este o noua provocare si o alta oportunitate de a creste. Imobiliarele sunt domeniul in care ai ocazia de a intalni oameni noi si pe langa tranzactiile frumoase pe care le incheiem impreuna, apreciez enorm relatiile construite, de castig-castig.
Am ajuns odata cu acumularea experientei sa realizez lunar incasari substantiale, extrem de motivante. Totul depinde de mine: am la dispozitie cadrul perfect pentru a realiza lucruri frumoase.
As vrea sa impartasesc ce mi-a spus odata unul dintre cei mai buni agenti atunci cand l-am întrebat care e secretul vanzatorilor de succes : ,,Sa iubesti oamenii, Darius. Sa iubesti oamenii!"

Mi-am inceput cariera in imobiliare prin colaborarea cu Blitz. Inca din prima zi m-am simtit conectat la un sistem complex care mi-a pus la dispozitie experienta dobandita, imaginea si brandul, ajutandu-ma astfel sa cresc incat sa devin omul de succes care sunt astazi. Posibilitatile de dezvoltare ma determina sa tintesc tot mai sus, sa-mi dezvolt totodata si propria companie. Prin munca, daruire si atitudine profesionista am ajuns in aproximativ doi ani de zile sa generez castiguri personale substantiale, constante si extrem de motivante. Cel mai mare castig l-am dobandit din relatiile interpersonale, de la oamenii cu care am stabilit legaturi profesionale, clienti multumiti care si-au gasit casa mult visata si care astazi ma recomanda.

image

Paul Maluczan Expert Broker PartnerVezi profil

Am avut placerea sa colaborez cu Blitz din anul 2013, cu ganduri marete, aspirand la o posibila dezvoltare a afacerii mele in domeniul imobiliar.
Ma bucura faptul ca am reusit pas cu pas sa obtin ceea ce mi-am dorit fiind sprijinit si indrumat de persoane cu experienta, care mi-au oferit din "know how-ul" lor si care au pus suflet in formarea mea atat profesionala, dar si personala. In plus, Blitz este compania care prin experienta si resursele sale m-a maturizat si ajutat sa cresc, iar azi suntem o echipa puternica pe piata. Cand ceea ce faci iti place si iti aduce si satisfactie financiara, asta insemnand venituri consistente lunar, inseamna ca esti in locul potrivit. Azi fac parte dintr-o comunitate pe care o numesc familie, care face parte din viata mea si fara de care nu as fi ajuns cine sunt.
Blitz pentru mine a fost rampa de lansare si mediul perfect pentru a deveni un agent de succes cu o afacere prospera pe sectorul imobiliar comercial si de birouri. Este in acelasi timp locul in care gasesc tot ce am nevoie pentru a-mi continua drumul spre indeplinirea idealurilor profesionale si de crestere personala.

Colaborez cu Blitz din anul 2015. In tot acest timp am reusit sa ma dezvolt enorm pe plan personal, iar profesional as spune ca nesperat de mult. Au fost doi ani plini de provocari, momente de cumpana in care mi-am depasit conditia si limitele de atatea ori, sustinut si incurajat continuu de tot ce inseamna Blitz.
Imaginati-va Blitz ca fiind un avion la carma caruia sta o echipa tanara, cu ambitii mari, care se repara si alimenteaza din mers, fara nicio secunda de stand by, la bordul avionului fiind si afacerea mea care zi de zi se infrupta din reusitele si succesul comun rezultat al colaborarii noastre. In 2 ani de activitate, sistemul mi-a oferit oportunitatea de a avansa de la specializarea mea in vanzari apartamente, la specializarea in vanzari case, schimbare care m-a ajutat sa-mi imbunatatesc considerabil atat cunostiintele in domeniu, dar si castigurile financiare.
Astazi cu mandrie va spun ca sunt Senior Broker I - Induction Trainer si incerc zi de zi sa ajut, sa indrum si sa motivez membrii echipei mele spre un drum de succes in imobiliare.

image

Horatiu Priscornita Master Broker PartnerVezi profil

Simplitatea, perseverenta si munca sunt principalele valori pe care mi le-am insusit de-a lungul anilor, fapt ce m-a ambitionat mereu sa-mi doresc de cele mai multe ori imposibilul sau mai bine spus sa-mi doresc sa imi creez atat mie, cat si familiei mele, o zona de confort, un trai decent si o liniste sufleteasca.
In decembrie 2015, m-am alaturat echipei de succes Blitz. Conceptul companiei iti hraneste dorinta de munca si implicare, datorita sistemului clar si transparent de dezvoltare profesionala, financiara si personala, gandit pentru fiecare membru in parte. Performantele financiare inregistrate care m-au propulsat la pozitia de Senior Broker au fost realizate prin incheierea cu succes a unui numar considerabil de tranzactii cu clienti multumiti, acestea fiind totodata efectul unei munci asidue si implicare 100%. Despre colaborarea cu Blitz si evolutia continua care este ghidajul meu profesional pot spune asta: ,,Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza!” Albert Einstein.

image

Zsolt Iuhasz Expert Broker PartnerVezi profil

Am inceput colaborarea cu Blitz la varsta de 20 de ani. Eram tanar si cu putina experienta in vanzari, dar cu foarte multa dorinta de a dovedi ceea ce pot. Lucru pe care, din punctul meu de vedere, l-am indeplinit, deoarece, la un timp foarte scurt, am primit premiul de "Cea mai buna prima luna in imobiliare". Pot spune ca voi continua sa lucrez cu aceeasi determinare, intrucat am descoperit cat de interesant si dinamic este acest domeniu.

Pe langa veniturile financiare obtinute, am acumulat si multa experinta de viata, m-am maturizat si dezvoltat. De acest lucru le sunt foarte recunoscator colegilor si echipei din care fac parte.

Blitz iti ofera sansa si posibilitatea sa cresti, iar eu pot spune ca am profitat din plin de aceasta oportunitate, motiv pentru care, incepand cu anul 2018 am devenit Senior Broker si Induction Trainer.

Colaborarea cu Blitz a survenit pentru mine ca o urmare fireasca a unui proces transformare personala, menit sa-mi dezvaluie directia in care doresc sa evoluez. Am realizat ca pentru mine este esential sa continui sa lucrez cu si pentru oameni. Stiind ca vreau sa ajung printre cei mai buni, am hotarat sa ma antrenez cu cei mai buni. Am descoperit o companie si oameni cu valori comune cu ale mele, cu servicii integrate oferite clientilor si un mediu profesionist. Apreciez echilibrul fin existent intre instructiunile, suportul si trainingurile oferite in fiecare faza de invatare si libertatea de a-ti alege stilul de manifestare personala cat si de organizare a activitatii.  Am realizat recent ca ma simt parte a vietii cetatii, prin cunoasterea si tranzactionarea obiectelor acesteia - imobilele, contribuind astfel la indeplinirea nevoilor si dorintelor oamenilor de a-si gasi caminul visat.

Ma bucur ca am gasit in Blitz o echipa tanara, ambitioasa, dornica de performanta si rezultate excelente, o companie dinamica si inovatoare, cu manageri dispusi sa ne invete si sa ne fie alaturi. Totodata, aici am parte de flexibilitate, timp pe care sa-l acord formarii mele profesionale si foarte important,  aici am sansa fiu propriul decident al actiunilor mele, avand in acelasi timp suportul profesionistilor. Pare destul de complicat sa gasesti un pachet atat de complex de beneficii, si totusi, iata-ma alaturi de echipa Blitz, bifand si avand acces la  toate lucrurile la care am aspirat. Sunt mandra ca fac parte din echipa Blitz, o echipa careia ii doresc multa bafta si succes in tot ceea ce ne propunem!

black friday

Site-ul nostru foloseste cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.

Informatii detaliate despre cum le folosim in site si cum poti gestiona consimtamantul vei putea gasi in Politica de utilizare cookies si Setari personalizate cookies.

Accept toate

Mulțumim!

Feedback-ul a fost trimis cu succes.