caracteristici

 • Suprafata: 1672 mp

  Tip spatiu: Centru comercial

 • Destinatie: Sediu Banca, Hotel/Pensiune

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Nou

 • Alte criterii: Trafic auto, Vad pietonal, Vitrina, Vizibilitate crescuta, Trifazic, Sistem ventilatie, Posibilitate compartimentare, Acces aprovizionare, Investitie

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

BLITZ ofera spre inchiriere constructie comerciala compusa in suprafata de 1672 mp utili pe un teren de 3001 m.p. situata in zona B a orasului . Imobilul cuprinde urmatoarele cladiri: C1-Constructie de birouri:1306 mp, spatii de asamblare, depozitare, incarcare-descarcare; -C2-Cladire administrativa S+P+2E:suprafata la sol 366mp, compusa din:receptie,sali de birouri ,sali de conferinta, grupuri sanitare, bucatarii si sala de masa, etc. Teren-parcare:50 de locuri Incalzirea se face prin convertoare de caldura-disponibile in toate incaperile cladirii, dispune de toate utilitatiile ,iesiri de urgenta, locuri de fumat si dispune de toate autorizatiile de functionare -inclusiv avize isu. Pretabila pentru orice tip de afacere medie si mijlocie, se poate inchiria si partial(pe nivel) la pretul de 9,5 euro/mp-negociabil in functie de suprafata inchiriata.

Parerea agentului

Agent

Pretabil pentru o gama larga de activitati sub acelasi acoperis,precum:productie-depozitare-birouri (distributie-contabilitate-administrativ,etc).

Evolutie Indice Blitz:

 • Cartier: Valea Rosie
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat

Link-uri utile

Linkuri rapide filtrate dupa cele mai cautate zone si numarul de camere