Weekend istoric pentru Ministerul Trasporturilor!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Nu se intampla foarte des(din pacate) sa ai doua inaugurari de autostrazi in acelasi weekend. Autostrada A3 Bucuresti- Ploiesti si tronsonul Cernavoda- Medgidia de pe A2, vor fi redate traficului la finele acestei saptamani, la numarul national de kilometri, adaugandu-se astfel 80 de kilometri noi de autostrada.

Sectorul Cernavoda-Medgidia, era pe jumatate construit la 1 iunie, insa lucrarile au avut un ritm ridicat, si au avansat mai repede decat era de asteptat. Se va putea ajunge mai repede in statiunile de pe litoralul romanesc, desi sunt inca restrictii de viteza pe tronsonul mai sus amintit. Dupa un sir lung de controverse, ce au dus la rezilierea contractului fostului constructor si atribuirea lui catre cel actual, Max Boegl-Astaldi, lucru ce a incetinit foarte mult ritmul lucrarilor, iata cum, in acest weekend sperantele romanilor vor avea in sfarsit o materializare.

La fel, si pe A3, unde lucrarile trebuiau finalizate inca din 2010. Dupa amanari succesive, dupa vizite ale premierilor la fata locului, insotite de amenintari cu penalizari usturatoare pentru constructori, minunea s-a realizat: Bucurestiul este legat de Ploiesti printr-o autostrada. Si cum vestile bune ofera prilejul unor sperante noi, de ce nu, in viitorul cat mai apropiat, vom putea ajunge de la Cluj-Napoca la Bucuresti pe A3, in mai putin de jumatate de timp decat in prezent.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *