Vrei sa ai un set de fotografii reusite cu locuinta ta? Avem 3 sfaturi pentru tine!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Te-ai hotarat sa-ti vinzi locuinta, iar daca te gandesti ca vei sta acasa in fotoliu, urmarind la televizor emisiunea preferata, si clientii vor da navala te inseli. Piata imobiliara romaneasca este inca fragila dupa criza imobiliara prin care tocmai a trecut si fiecare detaliu conteaza in lupta dintre oferte. Detaliu care tie, pentru ca nu vrei sa te implici, este foarte posibil sa-ti scape.

Ca sa vinzi o locuinta in aceste vremuri, trebuie sa te dai jos din fotoliu si sa actionezi numai atunci cand esti pregatit. Sfatul nostru este sa nu scoti locuinta la vanzare daca nu esti cu adevarat pregatit sa o vinzi. Orice ezitare va transmite un mesaj negativ cumparatorilor iar locuinta ta va “imbatrani” pe piata!

Apeleaza cu incredere la specialisti, care vor face toata munca in locul tau sau fa totul pe cont propriu, insa sansele sa vinzi scad considerabil.

Cand vine vorba despre promovare imobiliara, indiferent daca apelezi la specialisti sau preferi sa faci totul singur, sa stii ca nu este suficient un anunt banal intr-unul din ziarele de specialitate sau pe postat pe net. Sunt multe aspecte care desavarsesc un produs imobiliar, iar unul dintre acestea este setul de fotografii de prezentare.

Cum sa ai cele mai reusite fotografii? Avem cateva sfaturi:

1. Alege un numar potrivit de fotografii. Cu siguranta o fotografie nu poate sa scoata in evidenta plusurile unei proprietati, iar 30-40 de fotografii sunt mult prea multe. Noi suntem de parere ca un set optim de fotografii trebuie sa contina 10-15 cadre.

2. Foloseste numai fotografii clare si luminoase pentru a transmite cu ajutorul imaginilor informatia in mod corect. Daca ar fi sa facem o paralela, sa folosesti o fotografie neclara este ca si cum ai scrie un anunt cu greseli gramaticale.

3. Fotografiaza numai imagini largi, de ansamblu in care sa cuprinzi cat mai multe detalii. Pentru camerele mici este recomandat sa fotografiezi unghiuri, nu un perete sau un geam.

Nu uita! Agentul tau imobiliar este pregatit sa realizeze cele mai potrivite cadre, prin care locuinta ta va iesi cu siguranta in evidenta. Modul in care face fotografii poate fi si un mijloc de selectie a celui mai bun specialist cu care sa lucrezi. Cei care fotografiaza cu telefonul mobil sau cu camere foto depasite, nu pot fi profesionistii de care ai nevoie.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *