Un nou parc industrial la Turda!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

In ultimii ani, in afara de parcurile industriale ale Consiliului Judetean Cluj, dezvoltate prin intermediul companiei Tetarom, in zona au aparut si alte astfel de constructii: Nervia din Apahida, Arc Parc Industrial Dej sau REIF din Campia Turzii. Suntem anuntati ca demareaza lucrarile la un proiect de 200 de milioane de euro, ce urmeaza a fi dezvoltat de catre spaniolii de la Graells & Llonch.

“Va fi cel mai modern parc ce va fi construit in zona Transilvaniei. Aceasta investitie va aduce pentru judetul Cluj un numar mare de locuri de munca precum si importante venituri la bugetul local”, au declarat reprezentantii companiei spaniole.

Astfel, intr-o prima faza, pe terenul de 54,5 hectare din municipiul Turda, vor fi construite si livrate pana la sfarsitul anului, doua unitati de cate 4.000 de metri patrati de spatii logistice, respectiv productie.

La deschiderea oficiala a santierului vor participa, in afara autoritatilor locale, ambasadorul Spaniei in Romania, domnul Estanislao de Grandes Pascual, precum si Antonio Graells, manager general al companiei Graells& Llonch, companie specializata in dezvoltarea de proiecte industriale. Este de remarcat faptul ca spaniolii nu sunt la prima investitie de acest gen in Romania. Ei mai detin un parc industrial asemanator in localitatea Prejmer, judetul Brasov.

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *