Un nou Aqua Park de importanță regională va fi construit în Sibiu

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În zona Turnișor – Câmpșor, pe malul Cibinului din Sibiu, va fi construit un centru sportiv  – un Aqua Park întins pe 41.000 de mp cu: 

  • piscine exterioare și interioare, 
  • un stadion pentru sportul de masă, 
  • o sală multifuncțională pentru sport, 
  • un centru spa & wellness, 
  • bază hipică și 
  • zone extinse de promenadă și relaxare. 
aqua park sibiu

Capacitatea complexului va fi de peste 8.500 de persoane și va avea o importanță regională.

Proiectul se află la momentul actual în faza de întocmire a studiilor de fundamentare necesare (studiu topografic și geotehnic), a întocmirii planurilor urbanistice zonale aferente, precum și a obținerii avizelor și acordurilor necesare lucrărilor.  

Din punct de vedere imobiliar, zona este cu potențial de dezvoltare imobiliară și ne așteptăm ca prețurile să urce vertiginos în următoarele 6 luni, datorită sporii atractivității zonei prin prisma oportunităților de relaxare pe care le oferă, dar și a infrastructurii rutiere care acum va fi mai fluidă și mai conectată la restul orașului. 

În zona Câmpșor, unde urmează să se realizeze investiția, ar putea crește de asemenea și prețurile la terenuri. În prezent prețurile la terenurile agricole pornesc de la 15-26 Euro pe mp

În cartierele învecinate, Zona Ștrand –  proprietățile au un preț începând cu 880 Euro pe mp, iar cele din Turnișor de 770 Euro pe mp

De asemenea, ne așteptăm ca impactul imediat să fie de atragere a turiștilor în zonă, prin urmare pot crește prețurile la chirii la apartamentele închiriate în regim hotelier. 

Mai menționăm că cel mai mare centru spa din România și unul din cele mai mari din Europa, este Therme, lansat în 2016 pe o suprafață de 250.000 mp, având o capacitate de 4.000 de vizitatori simultan. 

Este urmat de Divertiland,  un parc acvatic la standarde internaționale localizat în Chiajna, ce se întinde pe 100.000 mp și este considerat cel mai mare parc acvatic din România.

Contactează un agent Blitz pentru oferte avantajoase, perfecte pentru investiții imobiliare pe termen mediu și lung în imediata vecinătate a celui mai mare viitor parc acvatic din regiunea de Vest a României. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *