Spirala catre Soare. O noua cladire spectaculoasa va fi inaugurate in Dubai !

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dupa ce s-au saturat sa inalte turnuri pana dincolo de bariera norilor, arabii din Dubai s-au apucat de construit cladiri-spirala. Cel mai nou proiect, care va fi inaugurat luni, va avea o inaltime de 310 metri, fiind astfel cea mai inalta spirala din lume.

Turnul Infinity a costat peste 1.000 de milioane de dolari, asa cum au precizat surse din cadrul companiei de investitii si dezvoltare imobiliara Cayan, iar lucrarile de constructie au durat 7 ani. Proiectul a fost realizat dupa cele mai inalte standard international din domeniul constructiilor si a castigat mai multe premii. Cladirea va adaposti apartamente de lux, Sali de conferinte, terenuri de tenis, Sali de sport, piscine, etc.

“Imaginati-va un turn al carui design in spirala reflecta energiile fara margini ale desertului, vantului si marii care il inconjoara. Imaginati-va o cladire a carei eleganțe va stabili noi standarde pentru designul modern si pentru de luxul din intreaga lume”, se arata pe site-ul de prezentare al Infinity Tower.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *