Romantism cu accente rustice intr-o casa de vis

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Stilul rustic reprezinta o alegere potrivita pentru o familie traditionala. Ca orice alt stil de amenajare, acesta poate fi reinterpretat si adaptat in functie de preferintele fiecarui beneficiar.

Casa din imagini are la baza stilul rustic, insa personalitatea ii este pusa in valoare gratie accentelor romantice suprinse printr-o paleta cromatica delicata si un mobilier cu influente country-chic.

Cum era de asteptat, lemnul este prezent intr-o proportie semnificativa in locuinta noastra, parchetul clasic si lambriurile contribuind la atmosfera calda pe care toti „porii” casei o emana. Culorile sunt si ele deschise si foarte placute la nivel vizual, pastelate am putea spune.

Ca si camere am „zarit” o bucatarie, un living, doua dormitoare, o biblioteca si o baie. Bucataria este foarte spatioasa, avand grinzile la vedere si o insula foarte inedita cu multiple sertare. Se simte si o influenta vintage prin prezenta cuptorului si a accesoriilor.

Foarte mult ne plac si usile frantuzesti care fac trecerea dintr-o camera intr-alta si mobilierul usor clasic care se regaseste in cele doua dormitoare. Fara nicio indoiala, in living, piesa centrala este semineul care aminteste de o soba mai degraba, dar detaliile elegante fac diferenta. O prezenta feminina se simte in casa prin culorile rozalii intalnite intr-unul din dormitoare, dar si alte detalii specifice: consola din camera de odihna, oglinzile, trandafirii, etc.

Casa se bucura si de o minunata gradina unde cu siguranta proprietarii prefera sa serveasca masa sau pur si simplus sa se relaxeze.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *