Raiffeisen are “magazin de case on-line”!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

In magazinul on-line, noua “inventie” a celor de la Raiffeisen Bank, gasim case, terenuri, apartamente, dar si automobile, active executate silit adunate si bine-prezentate, pentru o crestere a eficientei. Astfel, vizitatorii se pot informa cu privire la ofertele bancii, studiind harti, fotografii, detalii tehnice etc.

Transparenta este cuvantul de ordine daca e sa concluzionam actiunea celor de la Raiffeisen. Clientii inregistrati pot primi de asemenea alerte pe e-mail cu cele mai noi oferte executate silit de banca, pot naviga usor pentru ca site-ul o permite, fiind posibile cautari rapide precum si salvarea anunturilor care prezinta interes.

Cand vine vorba despre executarea silita, bancile au mai degraba o atitudine rezervata, pentru ca procesul in sine are un puternic impact la nivel social. Drept urmare, nici numarul clientilor interesati de astfel de oferte nu este foarte mare, pentru ca o executare silita ascunde de fapt o drama a unei familii, care nu a mai putut sa-si achite creditele la banca. Tocmai pentru a atenua din acest impact, banca a gandit o varianta de a ajuta clientii aflati in impas financiar si a introdus o sectiune de vanzare pentru acesti clienti, care pot, inainte de a ajunge la stadiul final de executare silita, sa-si vanda proprietatea si sa-si achite creditele.

Sunt insa si alte categorii de clienti, de exemplu clientii corporate. Site-ul lansat de Raiffeisen va cuprinde categorii speciale pentru acestia, in care vor fi incluse bunuri gen: spatii comerciale sau utilaje industriale.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *