Proprietar de locuinta de inchiriat- satisfactie pe masura alegerii facute!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ce poate fi mai minunat decat sa detii o locuinta? Sa detii doua…sau mai multe! Pare atat de simplu si de distractiv chiar, insa in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Sa fii proprietar de locuinta de inchiriat este ca un al doilea job, este nevoie de energie, implicare si seriozitate pentru ca veniturile din aceasta activitate sa fie constante si consistente.

Satisfactia financiara poate fi completata de o relatie amicala, benefica si de lunga durata, atunci cand le oferi chiriasilor tai cele mai bune conditii de gazduire si o chirie de bun simt.

Pasul 1 este si cel mai important si consta in alegerea zonei potrivite unde sa cumperi viitorul apartament de inchiriat. Nu poti sa te astepti la chiriashi studenti cand apartamentul cumparat este la periferie, deservit precar de mijloacele de transport in comun si la cativa kilometri distanta de zona facultatilor. Daca iti doresti sa primesti in chirie o familie, alege o zona linistita, aproape de cat mai multe facilitati: gradinita, scoala, magazine, parcuri, terenuri de sport, etc.

Cand alegi zona unde vei cumpara viitorul apartament de inchiriat, gandeste-te mai intai ce tip de chiriasi iti doresti!

Pasul 2 il reprezinta dotarea corespunzatoare a apartamentului conform profilului chiriasilor. Studentii au nevoie de paturi individuale nu de coltar in living. De asemenea, birourile sunt mult mai utile decat bibliotecile generoase(studentii au carti, dar nu atat de multe incat sa foloseasca o intreaga biblioteca de familie). Internetul este mai important in cazul lor decat cablul TV.

Nu uita de masina de spalat si de cuptorul cu microunde!

Pasul 3 consta in stabilirea unei chirii echilibrate, tinand cont de perioada de inchiriere, de conditiile oferite si de posibilitatile financiare ale chiriasilor.
Pentru o relatie pe termen cat mai lung, chiria trebuie sa devina o obisnuinta, nu o povara!

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de inchiriat in Cluj Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *