Prețuri în cădere la Blitz: Cât de accesibile sunt apartamentele noi din Cluj

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

ÃŽn Cluj sunt la momentul actual (potrivit platformei È™antireronline.ro) 1.715 de proiecte rezidenÈ›iale în construcÈ›ie sau finalizate medii È™i mari (ansambluri rezidenÈ›iale de case È™i vile sau apartamente È™i blocuri), iar oferta este foarte variată. 

Le găsești în diverse cartiere sau la periferie, iar prețurile la apartamente variază în funcție de dezvoltatori și de poziționare.

ÃŽn ce măsură a fost afectată piaÈ›a construcÈ›iilor noi de inflaÈ›ie, război È™i de creÈ™terea ratei dobanzilor la creditele ipotecare? Fie că eÈ™ti în căutarea unei garsoniere sau a unei case, în perioada de Black Friday, la Blitz poÈ›i găsi oferte accesibile în diverse cartierele rezidenÈ›iale cu apartamente noi de vânzare. 

Să vedem care sunt atuurile pe care locuinÈ›ele noi le prezintă față de locuinÈ›ele vechi. 

Cele mai scumpe È™i mai accesibile apartamente 

Dacă ar fi să facem un top, cele mai scumpe ansambluri rezidențiale din Cluj se situează în cartierele Zorilor, Bună Ziua, Între Lacuri, Gheorgheni, Andrei Mureșanu, Borhanci, Plopilor și Europa.

Aici sunt localizate, cu precădere un număr mare de ansambluri rezidenÈ›iale de lux. La polul opus, ansambluri rezidenÈ›iale ieftine se găsesc în cartierele Apahida, Baciu È™i FloreÈ™ti. 

Ansamblurile rezidenÈ›iale formate din case nu se regăsesc în cele mai aglomerate cartiere, acestea fiind construite în zone mai aerisite È™i mai liniÈ™tite în afara Clujului. 

Prețul noilor apartamente

Apartamentele noi sunt preferate pentru achiziÈ›ie, deÈ™i au un preÈ› de achiziÈ›ie comparabil mai mare decât cel al apartamentelor vechi. ÃŽnsă din cauza cererii mari pe acest segment, cresc într-un ritm susÈ›inut È™i preÈ›urile la locuinÈ›ele în construcÈ›ie care vor fi finalizate în următorii 2 ani. 

Astfel, preÈ›ul mediu de tranzacÈ›ionare la apartamentele noi în Cluj de exemplu, potrivit imobiliare.ro a crescut față de 2021 cu până la 22,5 %, până la nivelul valorii de 2.500 Euro/mp. 

ÃŽn cartierele mai periferice ale Clujului preÈ›urile pornesc de la 1.259 Euro/mp în cartiere preucm Apahida, Baciu È™i FloreÈ™ti.  

Mini-cartiere sigure

Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari asigură un perimetru verde È™i locuri de parcare.  AlÈ›ii oferă spaÈ›ii închise cu supraveghere video, formând astfel cartiere rezidenÈ›iale mult mai sigure, accesul persoanelor străine fiind interzis în incinta acestor complexe. 

Tot la capitolul facilități sunt încadrate È™i locurile de joacă pentru copii È™i, în unele cazuri, săli de fitness sau terenuri de sport. 

De asemenea, ofertele se întrec în dotări precum centrale individuale de apartament, încălzire prin pardoseală, finisaje premium la alegere, soluÈ›ii de izolare fonică È™i termică superioară, grădini la parter, etc. 

Apartamente noi la promoÈ›ii 

Pe portalul Blirz găseÈ™ti apartamente noi de la 803 Euro/mp pentru case È™i apartamente noi în afara Clujului, în Baciu, FloreÈ™ti È™i Apahida. 

De obicei, cele mai bune preÈ›uri sunt în primele luni când se dă startul vânzărilor, de regulă într-o etapă incipientă a construcÈ›iei, însă acestea pot fi influenÈ›ate È™i de evoluÈ›ia pieÈ›ei imobiliare. 

Pentru a beneficia de cel mai bun preÈ›, poÈ›i achiziÈ›iona un apartament nou în stadiu de construcÈ›ie sau poÈ›i urmări evoluÈ›ia preÈ›ului pentru a decide care este momentul oportun pentru a-l achiziÈ›iona. 

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale Cluj, dezvoltatorii imobiliari oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator.

În cazul în care nu ai cunoștințele necesare pentru a le analiza, apelează la un specialist. Nu ezita să vizitezi apartamentele, chiar și cele aflate în etapa de șantier, înainte de a semna contractul.

Pe pagina de prezentare a fiecărui ansamblu rezidenÈ›ial găseÈ™ti detalii tehnice È™i informaÈ›ii despre structura imobilelor, precum È™i locuinÈ›ele disponibile È™i oferta de preÈ›uri. 

Pe site-ul Blitz găsești ofertele a peste 86 de ansambluri rezidențiale noi cu prețuri încă din fața de etapa de construcție, în plus găsești oferte cu preț redus de Black Friday!

Cluj-Napoca/Baciu/Apahida/Floresti preÈ›uri promoÈ›ionale: 

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-iris-blitz73170av (51K)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-3-camere-apahida-blitz64548av (69,5 k)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-apahida-blitz85447av (70K)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-manastur-blitz97139av (70k)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-manastur-blitz82183av (74K)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-manastur-blitz82185av (76K

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-3-camere-iris-blitz73135av (78K)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-manastur-blitz82181av (76K)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-manastur-blitz65138av (78k)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-3-camere-baciu-blitz102527av (91k)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-3-camere-floresti-blitz102163av (114K)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-3-camere-marasti-blitz102281av (155k)

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/apartament-vanzare-2-camere-marasti-blitz102288av (177K)

Oferte speciale are și complexul rezidențial Beta Residence care în perioada următoare are un preț promoțional de 1.400 de euro/mp, redus de la 1.525 Euro/mp. Vezi aici oferta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *