Oferta săptămânii: Apartamente premium în zona Tătărași din Iași 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cartierul Tătărași din Iași, situat în partea de est a Iașiului, și traversat de 2 râulețe – Ciric și Bahlui, a cunoscut o creștere semnificativă a dezvoltărilor imobiliare în ultimii ani. 

Apropierea de centrul orașului și a principalelor puncte de interes, precum și conexiunile facile cu restul orașului prin transportul public, dar și multitudinea de parcuri și spații verzi au fost factorii de atracție pentru dezvoltatori, dar și pentru locuitorii cartierului. 

În plus, municipalitatea a investit semnificativ în infrastructura zonei, și a modernizat drumuri și rețele de utilități, contribuind la atractivitatea zonei. 

Printre noile dezvoltări imobiliare din Tătărași se numără și ansamblul rezidențial cu apartamente cu 1, 2 și 3 camere, din Aurel Vlaicu. Noile apartamente au ca termen de finalizare luna decembrie 2024, și oferă 412 apartamente cu suprafețe între 37 și 72 de mp.

Construcția este certificată energetic Clasa A, având o structură pe cadre din beton BST și zidărie din cărămidă Porotherm, precum și izolație cu vată bazaltică.

Ansamblul va fi dotat cu stații de încărcare pentru mașini electrice, bariere cu citire de numere de înmatriculare, sisteme de supraveghere video și un acces facil la mijloacele de transport în comun.

Apartamentele din complexul din Tătărași se adresează celor care iubesc orașul și viața activa, dar apreciază, în același timp, proximitatea zonelor verzi. Complexul va fi înconjurat de 1.500 mp de spații verzi, și se va afla la câțiva pași de mijloacele de transport în comun, spații de joacă pentru copii, supermarket, școli și grădinițe.

Apartamente disponibile

Ansamblul pune la dispoziție 412 apartamente de 1, 2 sau 3 camere, fiecare fiind proiectat pentru a oferi confort sporit, o compartimentare excelentă și finisaje premium.

Compartimentarea modernă include un hol la intrare, baie complet utilată, 1-2 dormitoare cu un spațiu generos pentru dressing, o bucătărie închisă și un living spațios ce se deschide către o terasă generoasă cu o priveliște panoramică asupra orașului. 

Finisajele premium asigură un confort deosebit, incluzând:

 • sisteme de încălzire în pardoseală TECE, 
 • parchet laminat MDF, EGGER, 
 • Instalații electrice din cupru,
 • gresie și faianta de import, 
 • tamplarie PVC tripană, 
 • iluminare LED cu senzori de prezență, 
 • obiecte sanitare, suspendate, import.
 • videointerfon Electra, 
 • aer conditionat inverter 12.000 BTU inclus, 
 • uși marca PINUM și NUSCO, 
 • precum și centrala termică proprie în condensare și  
 • 2 lifturi SCHINDLER pe fiecare scară.

Garsonierele cu o suprafață de 40 mp, sunt disponibile la vânzare la un preț de 76.737 Euro.

Iar apartamentele cu două camere cu o suprafata de 53.03 mp sunt disponibile spre vânzare la un preț de 100.337 Euro. 

De asemenea, exista posibilitatea achiziționării unui loc de parcare suprateran sau subteran la prețul de 10.000, respectiv 12.000 euro + TVA.

Tătărași este o zonă în plină dezvoltare din Iași, care oferă o varietate de opțiuni imobiliare atractive.

Cu locația sa convenabilă, infrastructura îmbunătățită și potențialul de creștere, Tătărași este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să investească într-o casă sau într-o investiție.

Pentru mai multe detalii despre această oferă contactează brokerul Andreea Brătuleanu, la numărul de contact: 0 754 531 072.