O nouă legătură rutieră între cartierele Ștrand și Turnișor din Sibiu

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

ÃŽn zona cartierelor Ștrand È™i TurniÈ™or a început construcÈ›ia unei noi legături rutiere între cele două cartiere. Noua cale rutieră va conecta strada Dimitrie Cantemir (cartierul Ștrand) cu strada Rozmarinului (cartier TurniÈ™or), unde se află în curs de finalizare podul peste Cibin în dreptul acestei artere. 

Oficialitățile municipale au dat startul acestui proiect, semnând pe 20 iulie 2021 contractul pentru proiectarea È™i execuÈ›ia lucrărilor de construcÈ›ie a noului drum care va lega cartierul Ștrand de cartierul TurniÈ™or. 

Ștrand și Turnișor din Sibiu

Contractul a fost semnat cu asocierea SC Comtram SA – SC Eko Top Sibiu, investiția ridicându-se la 9,14 milioane de lei. Firmele contractate au la dispoziție 3 luni pentru a preda proiectul tehnic și apoi 8 luni să execute lucrările propriu-zise.

Specificăm că Ștrand este unul din cartierele de top din oraÈ™ul Sibiu, un cartier liniÈ™tit, cu multe spaÈ›ii verzi, È™i unul din cartierele sibiene într-o continuă dezvoltare. DistanÈ›a din cartierul Ștrand până în zona de Centru a Sibiului este de 2 km pe care le poÈ›i parcurge în doar 10 minute cu maÈ™ina sau 25 de minute pe jos, sau 20 de minute cu autobuzul. 

După  finalizarea lucrărilor la această nouă rută, toată zona Ștrand va fi mai funcÈ›ională È™i mai bine conectată cu restul oraÈ™ului. 

Vezi ofertele din portofoliul Blitz de apartamente È™i penthouse-uri în zona Ștrand la preÈ›uri pornind cu 1.025 Euro pe mp. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *