Ne pregatim pentru 7 ani de Bosch. Clepsidra se va intoarce in a doua jumatate a acestui an!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Drama economica si sociala de la Jucu se apropie de un sfarsit fericit. Compania Bosch va incepe angajarile in a doua jumatate a anului 2012, iar autoritatile locale ne asigura ca pentru minim 7 ani germanii nu vor parasi zona Clujului.

De asemenea, cifrele sunt de-a dreptul spectaculoase: peste 77 millioane de euro urmeaza sa investeasca Bosch in unitatea de productie de la Jucu, acest lucru insemnand cea mai mare investitie a unei companii in Cluj din istorie! Alte 30 de milioane de euro vor fi ajutor de la stat.

“Prin contractul pe care il vor incheia cu ministerul Finantelor, prin care vor primi ajutorul de stat, se vor prevedea si obligatiile care cad in sarcina investitorului, in cazul in care pleaca inainte de termenul de amortizare a acestui ajutor de stat pe care il va decide Ministerul Finantelor. In ceea ce priveste angajatii, ei vor trebui prin contractul colectiv de munca sa prevada obligatii prin care sa isi apere interesul, in cazul in care vor fi concediati inainte de termen. Numarul de angajati discutat cu ei este de 2.000 in doua etape”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Se remarca o oarecare tensiune in declaratia oficialului clujean, datoratat in principal experientei Nokia, ce a provocat un imens scandal. Masurile pe care autoritatile si le iau sunt insa absolut normale, mai ales ca in calcul intra si un ajutor de stat destul de consistent.

Sursa: Stiri de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *