Locuintele executate silit sunt la mare cautare in SUA. Cand va veni moda si in Romania?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Un american a intreprins o actiune considerata sinucigasa de catre cei mai pesimisti dintre specialisti: a pariat pe locuintele exectate silit 5 milioane de dolari!

Milionarul american a cumparat toate proprietatile scoase la licitatie de catre statul american in districtul Macomb, Michigan. Vorbim de 645 de proprietati, dintre care 403 locuinte, pretul final mediu platit de cumparator fiind in medie de 7.500 de dolari /unitate.

“Proprietatile mai bune au fost puse la pachet cu cele mai putine atractive, asa ca sunt mai multe sanse sa gasim un client pentru toate”, a precizat Ted Wahby, trezorierul districtului Macomb. Trebuie sa recunoastem ca strategia a dat roade, daca toate proprietatile si-au gasit astfel cumparator si n-ar fi rau, de exemplu, ca sefii RA-APPS de la noi sa ia in calcul asemenea strategii.

“Clientii care cumpara cinci sau zece case nu intentioneaza sa se mute in ele. Acestia nu vor decat sa faca o afacere buna, le doresc succes, iar asta nu e treaba mea. Eu trebuie sa fac un singur lucru: sa colectez taxele si exact asta am facut”, a completat Ted Wahby.

Si alti americani au adoptat aceasta varianta in speranta unor castiguri viitoare, mizand pe o revenire a pietei imobiliare. De pilda, un grup de americani, s-au asociat si au cumparat 300 de locuinte scoase la vanzare de statul american, iar in numai 8 luni, au reusit sa obtina un profit de 3 milioane de dolari.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *