Interviul Lunii: Dragoș Tarța, Campionul Pieței Imobiliare – Profilul Unui Broker de Succes în 2023

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În fiecare lună, aducem în prim-plan oamenii care redefinesc standardele în industrie. În această lună, ne întâlnim cu  Dragoș Tarța, brokerul cu cele mai multe vânzări în 2023.

Cu o piață imobiliară în continuă transformare, succesul în domeniu nu mai este doar despre vânzări, ci despre adaptabilitate și inovație.

Citește interviul cu Dragoș despre secretele succesului său, strategiile inovatoare și perspectivele asupra pieței imobiliare în continuă schimbare.

Dragoș nu doar s-a menținut în fruntea clasamentului în ceea ce privește vânzările, ci a definit noile direcții ale acestei industrii, bătându-și propriul record din anul trecut. 

Este o mândrie imensă să vă prezentăm povestea uimitoare a unui campion al pieței imobiliare, Dragoș Tarța din Cluj! Cu rezultate de excepție, Dragoș a demonstrat că nu există limite atunci când vine vorba de pasiune, muncă asiduă și dedicare.

Model de Autodepășire:
Dragoș Tarța nu este doar un broker imobiliar remarcabil, ci și un exemplu inspirațional pentru noi toți. Prin munca sa susținută, determinarea de a se autodepăși și etica sa de muncă ireproșabilă, el a stabilit noi standarde în industrie.

De Povestit Nepoților:
Această performanță este cu siguranță o poveste demnă de a fi spusă la nepoți. Cu mențiunea că modestia și respectul pentru ceilalți sunt calități esențiale, Dragoș Tarța ne-a demonstrat că succesul din 2022 când a fost ”cel mai performant broker Blitz” nu i s-a urcat la cap, ci a fost capabil să se autodepășească și în 2023.

Mulțumim, Dragoș, pentru că ne oferi un model de succes pentru noi toți și pentru întreaga comunitate Blitz! Și distracție plăcută în Caraibe!

***

Î: Dragoș, cum ai reușit să te menții în top, number ONE cu cele mai multe vânzări în 2023?

R: Nimic din ceea ce fac nu consider că e o intamplare și nicio clipa nu consider ca am fost “ajutat” de împrejurări.

Contextul a fost același pentru toți brokerii, toți avem acces la același sistem și la aceleași informații. Până acum, am știut doar să profit și să întorc în favoarea mea fiecare oportunitate primită. 

2023 a fost anul în care am dublat cifra de vânzări și de încasări, față de anul 2022 și asta pentru că nu am lăsat garda jos nicio zi, am fost disponibil 24 din 24.

Î: Care sunt strategiile tale cheie pentru a răspunde la schimbările din piață și cerințele tot mai diverse ale clienților?

R: Tratez fiecare client cu cât mai multă seriozitate și reprezint atât clientul cumpărător, cât și vânzătorul sau dezvoltatorul, în egală măsură. Încerc să-i înțeleg deopotrivă, mă pun în pielea fiecăruia și din discuții caut să aflu care sunt motivele pentru care unii sau alții iau o anumită decizie. 

Având aceste informații, îmi este destul de simplu ulterior să facilitez încheierea unei tranzacții profitabile pentru toate părțile implicate! 

Î: Ce aspecte ale pieței imobiliare din 2023 te-au surprins cel mai mult și cum ai gestionat aceste provocări?

R: În anul 2023 am observat o nevoie mult mai mare din partea oamenilor de a-și achiziționa o locuință. Am resimțit-o cel mai acut, poate cel mai intens din ultimii 5 ani. 

Finalul anului a fost foarte aglomerat din cauza modificărilor de TVA ce urmau să apară în 2024. 

Practic, toți clienții, care erau interesați de achiziționarea unui apartament de la dezvoltator, se grăbeau să semneze un antecontract în 2023, ca să beneficieze de cota redusa de TVA de 5% din 2023. 

Noiembrie și Decembrie nu au mai fost “luni moarte” ca în alți ani, dimpotrivă au devenit cele mai aglomerate luni ale anului.

Î: Cum integrezi tehnologia și inovația în abordarea ta pentru a oferi clienților cele mai bune soluții?

R: Îmi pun toată încrederea în sistemul Blitz care ne furnizează lead-urile cu care lucrăm și ne automatizeaza toate tool-urile cu care activam, astfel încât focusul meu să fie doar pe interacțiunea cu clienții. 

Î: Ce îi sfătuiești pe cei care doresc să urmeze aceeași cale de succes în industria imobiliară? 

R: Nu sunt genul care să dau sfaturi. Vreau doar să spun ca începutul este greu și când crezi că știi, este și mai greu.

Toate vin cu un preț, depinde de fiecare dintre noi care e prețul pe care e dispus să-l plătească. 

Acesta e motivul pentru care, ca în fiecare domeniu de altfel, există oameni care se fac remarcati și oameni care își privesc jobul ca pe o sursă de venit și atât. 

Nu există o variantă mai bună decât alta, depinde ce-și dorește fiecare. 

Dar, clar în cazul meu, câștigătoare a fost varianta de a da TOT.