Garsoniere pentru new-yorkezi!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a initiat un program oarecum neobisnuit, ce vizeaza constructia de locuinte mici, cu suprafete de pana in 30 de metri patrati.

Ideea proiectului-pilot a pornit in primul rand de la datele conform carora in New York sunt cel putin 1,8 milioane de familii de maxim doua persoane si numai 1 milion de locuinte mici pentru acestea. De asemenea, prin intermediul acestui proiect, primarul Bloomberg vrea sa deschida portile orasului catre cei care-si doresc sa experimenteze viata in celebrul oras american.

“Oameni din lumea intreaga vor sa traiasca in New York si trebuie sa cream un nou model de habitat inovator, fara riscuri si cu costuri rezonabile, pentru a raspunde necesitatilor oamenilor”, a precizat Michael Bloomberg.

Proiectul se va infatisa sub forma unui bloc de locuinte situata in cartierul Kips Bay sin Manhattan. Locuintele vor avea intre 26 si 28 de metri patrati si vor include chicineta si baie proprie. Initiativa este cu atat mai interesanta, cu cat ea incalca normele de constructie actuale din New York, ce stabileste ca suprafata minima a unei locuinte nou-construite new-yorkeze sa fie de 37 de metri patrati.

Sursa: Adevarul

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *