Drumul expres intre Turda si Sebes una din prioritatile Guvernului!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Vom putea ajunge de la Turda la Sebes in numai 40 de minute? Raspuns: “da”, mai ales daca planurile Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(CNADNR) vor fi duse la bun sfarsit.

Va anuntam zilele trecute faptul ca proiectele de autostrada Craiova-Pitesti si Ploiesti-Focsani sunt pe masa guvernantilor. Alaturi de aceste doua proiecte importante, se pare ca CNADNR are de gand sa construiasca mai multe drumuri expres, printre acestea aflandu-se si Turda- Sebes. Importanta acestui drum este uriasa, el urmand a se lega de autostrada Bucuresti-Nadlac, care va facilita clujenilor accesul mai rapid atat spre capitala cat si spre Europa prin vama Nadlac. Alternativa la Autostrada Transilvania ar fi mai la indemana, in conditiile in care lucrarile pentru aceasta inainteaza in mersul piticului.

Drumul expres Turda- Sebes va avea 74,1 kilometri si va costa nu mai putin de 920 de milioane de euro. Conform documentatiei, acesta va avea doua benzi pe sens iar viteza de deplasare va fi limitata la 120 de kilometri pe ora.

Sursa: www.turdanews.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *