Dormitor: cum decoram peretele din spatele patului?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

De multe ori, peretele din spatele patului trece neobservat, deoarece patul este cea mai importanta piesa de mobilier din dormitor, si intreaga atentie „cade” asupra lui. Contrar asteptarilor, o parte din atentie merge si catre peretele cu pricina deoarece se afla in aceeasi arie vizuala. De aceea, decorarea lui este benefica pentru intreg dormitorul.

Acum, ramane sa vedem cum il putem decora. Exista o multime de variante:

– Prima varianta care ne vine in minte sunt tablourile si fotografiile. Supradimensionate sau nu, operele de arta sunt valoroase si binevenite in orice amenajare, in timp ce fotografiile personalizeaza interiorul.

– Tapetul este o solutie rapida si la indemana. Acesta poate fi aplicat doar pe suprafata peretelui din spatele patului, in timp ce restul peretilor raman „goi” intr-o culoare neutra sau pastelata. In functie de stilul de amenajare al dormitorului, alegeti si imprimeul tapetului.

– Picturile la nivelul peretilor reprezinta o alta solutie pentru zona respectiva. Puteti alege un model sofisticat, modern sau jucaus. Exista „n” variante, ramane doar sa gasiti artistul care sa vi le picteze.

– Cateva polite minimaliste, pe care sa asezati carti sau alte obiecte personale, pot fi, de asemenea, montate deasupra patului. In felul acesta, aveti acces repede la romanul preferat sau va puteti aseza, in siguranta, ochelarii, inainte de culcare.

– Intr-un dormitor clasic, o tablie supradimensionata, capitonata, realizata din materiale pretioase s-ar putea sa atraga privirea mai mult decat va doriti sau decat va asteptati. Acelasi lucru poate fi obtinut si cu ajutorul unui semi-baldachin, montat deasupra patului, cu rol strict decorativ.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *