De ce să cumperi un apartament servisat în Dubai și ce avantaje îți aduce din start

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dacă vrei sa faci o investiție care să-ți aducă un venit constant din închiriere, Dubai este locul perfect pentru tine. Cei peste 7 milioane de turiști care vizitează Dubaiul anual îți oferă o predictibilitate și siguranță că ai ales unul din cele mai bune locuri din lume în care să investești. Având în vedere numărul ridicat de turiști, atât închirierea în regim hotelier, cât și închirierea pe termen lung în Dubai sunt oportunitățile momentului!

Unul din avantajele incontestabile pe care le ai în Dubai sunt apartamente gândite din start și construite pentru a fi închiriate în regim hotelier și  care îndeplinesc deja toate criteriile pentru închiriere. Astfel de apartamente sunt gândite astfel încât să ofere facilitățile unei camere de hotel de 5 stele. 

Iată care sunt facilitățile pe care le oferă în complexele unde sunt amplasate aceste  apartamente servisate, pretabile pentru închirieri:  

  • Recepție sau portar.
  • Servicii de concierge.
  • Parcare auto. 
  • Serviciu de pază pus la dispoziția turiștilor 24/24, 7/7.
  • Locuri de joacă pentru copii.
  • Piscină și săli de fitness.
  • Săli de conferință.
  • Restaurante în cadrul hotelului.

Finisajele folosite sunt premium, iar designul ultramodern este realizat cu ajutorul unor specialiști în arhitectură și design. Iar firmele care se ocupă de gestiunea acestor proprietăți servisate asigura curățenia zilnică în apartament.

Nu întâmplător, aceste apartamente sunt căutate de investitori din toata lumea datorită  randamentului investițional care poate ajunge la 10-14%.

Vă vom da doar un singur exemplu, al unui apartament cu un preț de achiziție de 300.000 de Euro

O astfel de proprietate, cel mai adesea, cu 2 camere, poate fi dată spre închiriere în medie cu 200-300 de Euro pe noapte. Dacă ținem cont de un grad de ocupare de 60%, asta înseamnă un venit de aprox 42.000 de Euro pe an și un randament anual de 14%. 

Acest randament este unul grozav în imobiliare! În România vorbim de randamente de aproximativ 6-7%. 

Prin achiziționarea unui apartament în Dubai îți recuperezi investiția în jumătate din timpul de care ai nevoie dacă ai investi în România.

Dacă alegi să închiriezi pe termen lung, o chirie medie în Dubai este în jur de 2.500 de Euro pe lună. Prin urmare, o chirie pe termen lung îți poate aduce aprox. 30.000 de euro pe an și un randament investițional de 10%. 

Un alt beneficiu important este ca nu există impozit pe veniturile din chirii în Dubai. Asta înseamnă că toți banii pe care-i încasezi îți rămân ție! 

***

Ești interesat să investești în Dubai? Contactează-ne și îți vom arăta cea mai amplu portofoliu de  proprietăți de vânzare în Dubai și îți vom oferi toate detaliile astfel încât să poți lua cea mai inspirată decizie de investiție în cea mai buna proprietate în funcție de bugetul pe care vrei sa il aloci. 

Pentru proprietăți finisate de tip serviced apartments putem organiza vizite virtuale la locație. Dacă vrei să ajungi în Dubai, facilităm deplasarea și asistența unui agent colaborator din Dubai, care-ți va prezenta în detaliu zonele din Dubai și cele mai bune proprietăți  cu un raport excelent calitate preț.  

După ce te hotărăști, analizăm pașii necesari ca planul să devină realitate și te ajutăm să obții și finanțare de pe piața bancară din România sau Dubai. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *