Cum se poate împacă studenția cu brokerajul imobiliar?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz, în colaborare cu cadrele universitare de la Universitatea din Oradea, a organizat o acțiune de familiarizare pentru studenții specializați în Marketing cu oportunitățile de carieră din industria imobiliară. 

Scopul acestei inițiative a fost să le ofere studenților ocazia de a afla mai multe despre industria imobiliară din România de la brokerii care au performanță în acest domeniu.

Studenții au aflat astfel mai multe despre potențialul uriaș al pieței imobiliare din România și despre faptul că nu sunt destui agenți imobiliari care să servească numărul mare de clienți, ocupația de agent imobiliar nefiind reglementată în prezent, ceea ce lasă loc practicilor mai puțin profesioniste și legale. 

Studenții de la facultatea de marketing au avut posibilitatea de a se regăsi în profilul agentului –  dinamic, activ și proactiv, profesionist, mereu pregătit, orientat spre performanță, participând la câteva role-play-uri din care au putut experimenta, prin joc, diverse situații reale. 

Jocurile, dar și prezentarea brokerilor de la Blitz Oradea, i-au ajutat să înțeleagă mai bine procesul unei tranzacții imobiliare, precum și specificul meseriei de agent imobiliar. 

Acțiunea în sine de ”sharing a experienței de agent imobiliar” a fost o bună oportunitate pentru studenții din Oradea de a realiza că pot îmbina cu succes studiile cu un job part-time care le poate aduce venituri suficiente pentru a-și susține traiul într-un oraș cu un cost al vieții tot mai ridicat. 

Studenții au aflat cum pot pune bazele unei afaceri de pe băncile facultății, pornind de la un mindset de freelancer și oportunitatea de a porni o afacere în imobiliare cu zero capital, investindu-și doar timpul și energia lor.

Întâlnirea de la facultatea de Marketing a pus bazele unei relații de colaborare pe termen lung între mediul academic și cel privat, în urma căreia studenții au fost încurajați să viziteze biroul Blitz din Oradea pentru a vedea atmosfera de acolo și de a accesa oportunitățile de carieră și de colaborare ca broker Blitz.

În cadrul prezentării, studenții au vrut să afle mai multe despre cifrele de conversie, comisioanele încasate de brokeri, dar și despre flexibilitatea programului de lucru al unui agent imobiliar. 

În concluzie, acțiunea de familiarizare organizată de Blitz a reprezentat o oportunitate interesantă pentru studenții de la specializarea de Marketing la Facultatea de Economie din Oradea, de a afla mai multe despre industria imobiliară din România. 

Această inițiativă a fost apreciata de către studenți, care au pus întrebări și au arătat un mare interes pentru această industrie. Studenții prezenți la întâlnire au rămas cu o impresie pozitivă despre Blitz și au fost interesați de oportunitățile pe care le putem oferi tinerilor.

Dacă vrei să afli și tu mai multe despre cariera de broker imobiliar și despre programele noastre de formare în domeniul antreprenoriatului imobiliar,  te așteptăm la o discuție. 

Întră pe blitz.ro/educatie-blitz și hai să ne cunoaștem!