Comunicat de presă: Compania BLITZ a obținut o cifră de afaceri în valoare de 9,3 mil. Euro și încasări record per broker în 2023

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

BLITZ – companie antreprenorială românească de real estate a înregistrat anul trecut vânzări în valoare de 9,3 mil. Eur și peste 4.500 de tranzacții la nivel național. 

Până la finele anului trecut, compania și-a crescut prezența națională în peste 26 de orașe și 316 de agenți imobiliari.

2023 – cel mai bun an de până acum

Cu o abordare proactivă și inovatoare, compania și-a consolidat în 2023 poziția în industria imobiliară, atingând câteva obiective remarcabile în domenii cheie.

Contextul economic de piață a fost favorabil pentru extindere și în 2023, în opinia CEO-ului companiei, Cătălin Priscorniță, care s-a arătat satisfăcut în legătură cu rezultatele financiare ale companiei sale, a declarat că ”2023 a fost cel mai bun an pentru BLITZ de până acum”. 

Francizele BLITZ au generat o cifră de afaceri de aproape 2 mil. Eur

În 2023, Blitz s-a extins în 26 de orașe din țară, cu 36 de centre de profit, birouri și francize în toată țara și și-a consolidat rețeaua, oferind  servicii imobiliare profesioniste la nivel național.

Blitz a încheiat anul 2023 cu o cifră de vânzări de aproximativ 9,3 milioane de euro pe tot grupul, dintre care francizele Blitz au generat o cifră de afaceri notabilă de aproape 2 milioane de euro.

Rezultatele obținute se înscriu în obiectivul mare al companiei Blitz de a ajunge până la finalul anului 2025 la o rețea de peste 50 de francize și  20 de birouri proprii, și de a-și dezvolta forța de vânzări, la  peste 1.000 de brokeri imobiliari.

Pentru dezvoltarea rețelei de francize Blitz, în prezent 16 la număr, compania imobiliară Blitz caută în continuare antreprenori care vor să-și diversifice portofoliul de business-uri, precum și agenții imobiliare care se simt captive într-un context de startup și nu dispun de resurse de dezvoltare. 

La BLITZ, brokerii au avut încasări record

La rezultatele fructuoase din acest an a contribuit din plin creșterea numărului de brokeri de la 216 la începutul anului la 316 la sfârșitul lui decembrie, ceea ce a însemnat o creștere de 46%. 

În cadrul Blitz, în 2023 încasările medii pe broker au atins un impresionant nivel de 39.900 Euro pe an, echivalentul a 3.325 Euro lunar. 

Aceste cifre demonstrează nu doar potențialul real al agenților noștri de a genera venituri consistente, ci și eficiența și eficacitatea sistemului nostru în raport cu alte structuri din piața imobiliară românească.

Ce face diferența în cazul nostru este faptul că, în ciuda faptului că suntem o companie cu o echipă de dimensiuni medii, reușim să generăm venituri comparabile cu cele ale unor structuri mult mai mari. 

”În 2024, ne propunem să creștem suma încasată per broker, de la 40 de mii de Euro la 60 de mii de Euro” a declarat Cătălin Priscorniță, ”La Blitz, focusul nostru este pe eficiența și gradul de satisfacție a brokerului imobiliar, să-i ușurăm munca și eforturile de vânzare și prin urmare să-l ajutăm să-și crească numărul de clienți mulțumiți și respectiv veniturile din încasări”.  

BLITZ – un sistem unic de business cu o eficacitate demonstrată

Rezultatele per echipă, în ansamblu, dar și per brokeri luați separat, se datorează suportului pe care îl oferim agenților noștri, susținut de sistemul de departamente BLITZ care le pune la dispoziție toate resursele și instrumentele necesare pentru a obține rezultate remarcabile.

În contrast cu alte echipe de vânzări din piață, care au echipe duble sau triple de brokeri, dar venituri raportate la numărul de agenți mai mici, la Blitz avem un model de business unic în România. Aici, agenții noștri beneficiază de oportunități reale de a-și maximiza potențialul financiar, fapt ce validează în mod concret eficacitatea și eficiența modelului nostru de business.

În 2023, Blitz nu doar că și-a consolidat prezența în industria imobiliară, dar și-a stabilit standarde înalte pentru eficiență, inovație și servicii imobiliare de calitate. 

Cu o fundație nouă și solidă și obiective strategice bine definite, Blitz abordează cu încredere provocările și oportunitățile care vor apărea în 2024. Compania se angajează să continue să ofere servicii excelente clienților săi și să rămână un lider incontestabil în domeniul imobiliar.

Cine suntem noi?

BLITZ este o companie antreprenorială, românească, de real estate care de aproape 14 ani  își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor, o prioritate, prin livrarea de servicii de consiliere imobiliară de cea mai înaltă calitate, din poziția de lider de autoritate în piața imobiliară, locală, și în curs de extindere națională, în toate centrele urbane din țară.  

Din 2020, BLITZ și-a extins modelul de business la scară națională printr-un mix de birouri proprii și agenții în sistem franciză. În 2023, BLITZ, cu o prezență în peste 30 de locații și-a crescut cifra de vânzări pe întreaga rețea de birouri locale și francize Blitz la 9,3 milioane de euro, cu 48% față de 2022, când a înregistrat o cifră de vânzări de 6,28 Mil. Euro.