Cel mai ieftin ansamblu din Cluj cu apartamente finisate în zona Oașului din Cluj-Napoca

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ești în căutarea unei locuințe accesibile și confortabile în inima Clujului? BLITZ vă prezintă o oportunitate unică de achiziție într-unul dintre cele mai căutate cartiere ale orașului!

Ansamblu rezidențial situat în zona Iris, oferă apartamente cu 2 și 3 camere la un preț de 1.650 €/mp.

Localizare 

Ansamblul din Oașului se află în proximitatea cartierului Terra Gardens, care oferă accesibilitate și comoditate, fiind amplasat într-o zonă în plină ascensiune, aproape de gară și de centrul orașului. 

Cu o infrastructură bine pusă la punct, acesta este perfect integrat în rețeaua urbană, asigurând drumuri asfaltate, alimentare cu electricitate, rețea de gaze naturale, apă și canalizare, precum și iluminat stradal.

Cartierul se găseşte la aproximativ 4.5 km de hipermarketul AUCHAN (fostul REAL) distanţă parcursă în câteva minute după reabilitarea completă a străzilor din zonă.

În apropierea acestui complex se află și spațiile verzi generoase amenajate din Terra Gardens, cu peste 3 hectare de vegetație, inclusiv peste 6.000 de pomi plantați, ce conferă un aer proaspăt și o atmosferă relaxantă.

În plus, transportul în comun este la îndemână, linia M39 se află în imediata vecinătate.

Apartamente cu 2 și 3 camere 

Apartamentele de 2 camere oferă o suprafață utilă de 55 mp, cu un preț total de 90.750 €, iar cele de 3 camere au o suprafață de 63 mp, la un preț de 103.950 €. 

Apartamentele cu 2 camere beneficiază de o compartimentare semidecomandată, cu un living spațios alături de bucătărie, un dormitor, o baie și un balcon generos de 9 mp.

Locuințele cu 3 camere vin cu o suprafață utilă de 63 mp, și o compartimentare semidecomandată, compusă din living împreuna cu bucătărie, doua dormitoare, 2 bai si un balcon de 9 mp.

Confortul termic este asigurat de o centrală smart pe bloc, cu contorizare individuală pentru fiecare apartament și instalație de încălzire în pardoseală. Apartamentul se predă la stadiul de finisat, cu baia complet utilată.

Modalități de achiziție 

Pentru o achiziție fără bătăi de cap, BLITZ vă oferă acest apartament  cu ZERO comision la cumpărător! Avansul minim este de 30.000 euro, iar prețul apartamentului diferă în funcție de avans. Termenul de predare a apartamentelor este octombrie 2025.

În plus, puteți opta pentru achiziționarea unei locuri de parcare exterioare la 5.000 € sau subterane la 8.000 €.

Cu o rată lunară de doar 460 Euro (apartament cu 2 camere), și de 530 Euro (apartamentul cu 3 camere), această locuință reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care își doresc să se mute într-un mediu confortabil și modern.

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, contactați echipa BLITZ și bucurați-vă de confortul și calitatea acestei locuințe într-unul dintre cele mai pitorești cartiere ale Clujului! #ImobiliareCluj #OportunitateImobiliara