Cât costă un apartament nou în zona centrală a Craiovei?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În județul Dolj, Craiova dar și împrejurimi, la ora actuală sunt peste 270 de proiecte de ansambluri rezidențiale medii și mari în șantier sau finalizate, potrivit datelor centralizate de site-ul santiereonline.ro, companie care monitorizează piața construcțiilor la nivel național. 

Dezvoltatorii din Craiova au men­ţinut ritmul de con­struc­ţie la o cotă foar­te ridicată, în principal da­to­rită gradului sporit de precontractare al locu­in­ţelor înainte de termenul de finalizare și se întrec în oferte, care mai de care mai avantajoase și mai confortabile. Să vedem câteva dintre acestea: 

1. Ansamblul rezidențial din cartierul Rovine 

Amplasat într-o zona exclusivistă, cu acces facil către cele mai mari puncte de interes ale orașului. Ce veți găsi aici – apartamente de 2 – 3 camere și garsoniere la cateva minute de magazine, școli, grădinițe și mijloacele de transport în comun la prețuri pornind de la 1.500 Euro/mp. Vezi oferta AICI.

2. Complex modern în zona Semicentrală

Unul din cele mai moderne proiecte din Craiova, amplasat într-o zona semicentrală, care reușește să îmbine confortul și intimitatea într-o notă de eleganță,  într-o arhitectură ultra modernă și inovatoare, cu acces rapid către cele mai mari puncte de interes ale orașului, și prețuri pornind de la 1.500 euro/mp. Vezi oferta AICI.

3. Ansamblu modern cu finisaje de calitate în zona Brestei

Ansamblul rezidențial din zona Brestei care oferă un design modern și finisaje de înaltă calitate – sistem de încălzire prin pardoseală, tâmplărie cu sticlă tripan termoizolantă, locuri de parcare, totul la standarde antiseismice de top, cu prețuri pornind de la 1.300 Euro/mp. Vezi oferta AICI.

4. Ansamblu premium în zona Ramada

Ansamblul rezidențial premium în zona Ramada, situat la câteva minute de spații comerciale, mijloace de transport în comun și alte utilități de interes general, unde găsești garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu o compartimentare foarte eficientă – și dotări moderne – centrală proprie, încălzire prin pardoseală, finisaje de înaltă calitate, cu prețuri pornind de la 1.600 Euro/mp. Vezi oferta AICI.

5. Complex exclusivist în zona Cornitoiu

Complex exclusivist de apartamente amplasat în zona Cornitoiu, cu regim de înălțime P+6 etaje, cu un design modern și următoarele facilități incluse: parcare privată, boxă la subsol, zonă securizată cu camere de luat vederi și acces privat in complex, precum și locuri de joacă pentru copii și spații verzi generoase, cu prețuri pornind de la 1.500 Euro/mp. Vezi oferta AICI.

6. Ansamblu în apropierea parcului Romanescu la cel mai mic preț

Ansamblu Rezidențial cu o arhitectură modernă și un numar mic de apartamente perfect optimizate și eficient compartimentate cu prețuri pornind de la 1.200 Euro/mp, situat într-o zonă verde din apropierea Parcului Romanescu, în cartierul Veteranilor, cu acces facil la mijloace de transport în comun.  Vezi oferta AICI.

Dacă ești interesat de una din oferte, contactează echipa Blitz Craiova la numărul de tel: 40 730 745 412 pentru programarea unei vizionări și consultanță financiară gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *