Care sunt minusurile achizitiei unei locuinte?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

De obicei, plusurile atrag dupa ele si minusuri, iar detinerea unei locuinte nu face exceptie de la regula. Evident, dezavantajele sunt nesemnificative in comparatie cu avantajele, insa trebuie sa le cunoastem pentru a avea o idee completa despre ceea ce inseamna a fi proprietar.

1. Refluxul cumpararii, asa cum l-am numit in unul din articolele noastre anterioare. Ai cumparat cea mai buna proprietate? Nu ai exagerat cu suma imprumutata? Poate era mai bine sa fi accesat un credit mai mic si sa fi cumparat o locuinta mai putin spatioasa sau intr-o zona mai slaba. Cat se va devaloriza in timp locuinta cumparata? Ai facut cea mai buna alegere? Iata numai cateva dintre intrebarile cu care te vei confrunta dupa cumparare si care te vor afecta la nivel emotional. Trebuie sa stii cum sa le faci fata, trebuie sa fii puternic si inteligent.

2. Taxele aferente achizitiei
. In afara de pretul efectiv al locuintei tale, vei avea costuri suplimentare, neprevazute daca esti un cumparator neavizat. Taxele notariale, comisionul bancar, comisionul agentului imobiliar sunt obligatorii.

3. Bugetul familiei va afea un nou capitol in ceea ce priveste cheltuielile. Aici cuprindem rata lunara la banca pentru creditul accesat, impozitul pe cladiri, asigurarea obligatorie a locuintei, dar si finisajele si dotarile noii tale locuinte. De asemenea cheltuielile de intretinere si reparatii vor reveni in sarcina ta.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca
____________
Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente(www.clujapartamente.ro), case-vile, spatii comerciale si terenuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *