Apartamente în vilă pe două nivele, cu terase generoase într-o zonă liniștită din Cluj-Napoca

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cartier Someșeni este un cartier liniștit cu case și vile, și o populație de aproximativ 10.000 de locuitor. Acest cartier acoperă o suprafață de 250 de hectare și se situează în zona nord-estică a orașului Cluj-Napoca, pe direcția de ieșire din oraș, spre comuna Apahida.

Spre deosebire de cartierele „muncitorești” ale Clujului, precum Mănăștur sau Mărăști, Someșeni nu a fost supus urbanizării intensive de către regimului comunist. 

După 1990 în zonă au apărut dezvoltări imobiliare, acestea au avut însă, precum vilele din cartier, un regim redus de înălțime (de regulă P+3E). 

Cartierul Someșeni

Cartierul Someșeni este o zonă liniștită, rezidențială și un cartier predominant de vile și alte imobile cu regim mic de înălțime, al municipiului Cluj-Napoca.

În ultimii ani, cartierul a înregistrat o creștere considerabilă la numărul caselor noi construite, deoarece tot mai multă lume vrea să se mute în acest cartier din motive precum liniște, spațiu, calitatea vieții, calitatea aerului.

Totodată, cartierul găzduiește secția 7 de poliție, primăria, Aeroportul, DRPCIV (Permise Auto), Gara de Est și Băile Someșeni, în curs de revitalizare și amenajare.  

Ca infrastructură de transport, Someșeniul este deservit de câteva linii de autobuz, precum 52 și 36B (pe Strada Plevnei), 8, M41, M42 (pe Strada Traian Vuia, pe unde circulă și troleibuzul 5). 

Vă puteți deplasa însă facil cu mașina proprie, precum și cu bicicleta, chiar și în absența pistelor special amenajate.

Cartierul este unul dintre cele mai căutate și mai respectate zone de case ale municipiului Cluj-Napoca.

Blocuri tip vilă 

Avem mai multe oportunități de investiție în acest cartier modern, mai multe terenuri în Someșeni, potrivite pentru construcția de case sau blocuri, precum și câteva apartamente situate într-un bloc tip vilă,  dispuse pe două niveluri, cu 2 și 3 camere, oferind facilități moderne și un termen de finalizare estimat pentru decembrie 2024.

Apartamente cu 2 și 3 camere

Apartamentele disponibile spre vânzare au compartimentări foarte eficiente de 2 și 3 camere, dispuse pe două nivele, spațioase, luminoase și optimizate, astfel încât spațiile să deservească nevoile întregii familii. 

Ansamblul rezidențial oferă nu doar o locuință nouă, ci o experiență de viață, îmbinând liniștea unei zone ferite de trafic cu priveliștea panoramică spre împrejurimi.

  • Etaj: living bucătărie cu ieșire în logie, 2 dormitoare, 2 băi si un hol pe o suprafață desfășurată de 67 mp utili.
  • Etaj retras: hobbyroom de 9 mp și o terasa de 61 mp

Apartamentul se vinde la stadiul semifinisat, cu centrală proprie și încălzire în pardoseală, pereți tencuiți și gletuiți cu un strat și toate instalațiile trasate pe poziții. 

Modalități de plată 

Dezvoltatorul oferă un preț special promoțional pentru plăți succesive:

  • 10% la semnarea antecontractului.
  • 30% la stadiul la roșu.
  • 40% la stadiul finisat exterior (fațadă executată).
  • 20% la predarea apartamentului.

Termenul de finalizare a construcției este prevăzut pentru luna decembrie 2024 , iar CF-ul în luna martie – aprilie 2025.

Bonus loc de parcare asigurat: Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare în zona supraterană, contra cost, prețul fiind de 5.000 de Euro. 

Pentru mai multe detalii și informații, vezi detalii despre ofertă AICI sau contactează brokerul Blitz direct. 

Cluj-Napoca se află pe calea unei dezvoltări urbane avansate, iar cartierul Someșeni reprezintă cu siguranță un model urbanist de referință de periferie liniștită și cochetă pentru orașele din întreaga țară.