Ambasadorii Brandului Blitz: cine sunt și care este rețeta succesului lor

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

 

Sunt profesioniști, carismatici, sunt o forță în vânzări și ne reprezintă cu mândrie. Cine sunt ei? Ambasadorii de brand Blitz! 

Vlad Nica, Florești

Secretul succesului:  ”Îmi încep ziua de muncă din seara precedentă, când dau în jur de 30 de telefoane ca să mă asigur că am toată ziua următoare planificată cu vizionări și întâlniri de negocieri”.

Vlad Nica este broker imobiliar în Blitz din februarie 2020, care a parcurs rapid toate treptele unui agent de succes, bifând record după record – cele mai multe vizionări într-o zi, cele mai multe vânzări într-o lună, cel mai mare comision încasat dintr-o singură tranzacție – 25.000 Euro. A ajuns performer învățând de la cei mai buni din Blitz, iar apoi și-a găsit propria lui retetă – ”networking și marketing nișat pe investitori” și ”recomandări ale clienților mulțumiți”, care au făcut profituri din tranzacțiile intermediate de Vlad. 

Secretul acestui top performer este că-și începe ziua de muncă din seara precedentă, când dă în jur de 30 de telefoane ca să se asigure că are toată ziua următoare planificată cu vizionări și întâlniri de negocieri. Și faptul că pune în el energie bună, ca să o poată transmite mai departe clienților săi. 

Pentru toate aceste realizări, a fost nominalizat la Awards Imobiliare ”Brokerul Anului 2021”. Este un model de urmat și o inspirație pentru orice agent imobiliar, care își dorește să îmbrățișeze domeniul imobiliarelor, ca stil de viață.  

Mariana Gazda, Florești

Secretul succesului ei: “ Uneori prioritizez jobul în detrimentul vieții personale și îmi organizez foarte riguros activitățile profesionale. “

Mariana Gazda a parcurs un traseu de la clientă Blitz la broker imobiliar și apoi Blitz Ambassador, și a fost prezentă în podcasturi Blitz, dar și panourile publicitare ale Blitz. 

Simplitatea dar și ambiția ei au propulsat-o de la fata simplă cum se descrie ea la femeia independentă și de succes de acum și manager de birou Blitz, descoperind pe traseu rețeta succesului ca agent imobiliar –  ”time managementul” – organizarea riguroasă a timpului, a activităților sale profesionale, prioritizarea jobului și planificarea atentă a întâlnirilor de business și a vizionărilor.

Larisa Irimia, București  

Secretul succesului ”Îmi place foarte mult ceea ce fac și sunt o blitzeră adevărată”.

Larisa este unul din cei mai vechi blitzeri din București și o blitzeră adevărată, adică foarte loială brandului. A încheiat prima sa tranzacție după o lună și jumătate de la începerea activității ca broker, apoi a încheiat alte trei tranzacții în aceeași lună, datorită muncii asidue din prima lună, când și-a creat un portofoliu de clienți și a muncit ”pe rupte” de ajungea și la 10 seara acasă! 

Jobul de broker e primul ei job unde, spune ea, a simțit că face ceea ce-i place, și că lucrurile vin firesc, din interior. Treaba a început să meargă strună, tocmai pentru că-i place foarte mult ceea ce face și acest lucru e cel mai important! 

Cu excepția lunilor martie aprilie când activitățile au stagnat din cauza războiului, în restul timpului a fost mai mereu în topul performerilor, încheind tranzacții în mod constant. ”Dacă nu ești dedicat, nu poți să ajungi cel mai bun!” este crezul ei, și exact dedicarea și pasiunea au propulsat-o în topul celor mai buni agenți Blitz.

Andreea Stan, Târgoviște

Secretul succesului: “ Pun mult suflet și ascult foarte atent nevoile clienților mei, astfel le câștig încrederea. Prefer să spun adevărul”.

S-a alăturat companiei Blitz acum o lună pentru că-și dorea mai mult decât un job, își dorea o carieră, iar ceea ce auzise despre Blitz a entuziasmat-o foarte mult. Este o persoană dinamică căreia nu-i place să facă aceleași lucruri în fiecare zi, iar provocarea Blitz i s-a potrivit mănușă. 

În acest interval foarte scurt de timp a reușit să încheie prima ei tranzacție cu succes, în cel mai scurt timp posibil – adică în 8 zile lucrătoare de la preluarea contractului și la 2 săptămâni de la deschiderea biroului Târgoviște, dar spune ea, a fost o tranzacție foarte muncită

Nu avea nici formarea completă, încă mai făcea în paralel Blitz Camp-ul, dar pentru că a pus foarte mult suflet, clienții au avut încredere în ea. Atuul Andreei este să că știe să le asculte nevoile, să-i valideze și să-i asiste în toți pașii pe care îi au de făcut, mai mult decât prevede fișa postului de agent. 

A doua sa calitate câștigătoare este sinceritatea ei. Chiar dacă unii ar prefera să omită informații despre oferte, ea crede că sinceritatea este cea mai bună politică chiar și în imobiliare, pentru că doar așa ajungi la încredere!  

Aceștia sunt doar câțiva ambasadori ai brandului Blitz. Vom continua poveștile lor pe blog, dar și pe pagina Blitz România. Iată lista completă cu ambasadorii de brand care au fost selectați de către managerii lor pentru realizările lor profesionale, dar și vizibilitatea din social media: 

1. Madalina Boca Cluj 

2. Brigitta Iuhasz Cluj 

3. Amedeea Moldovan Cluj 

4. Denisa Pop Cluj 

5. Mariana Gazda  Floresti

6. Anda Danaiata Floresti

7. Vlad Nica  Floresti

8. Teodor Arapasu Iasi 

9. Sebastian Barz Brasov 

10. Paul Boboc Brasov 

11. Larisa Irimia Bucuresti

12. Octavian Jalba București 

13. Andreea Stan Targoviste 

14. Mihaela Nitoi Targoviste 

15. Laura Marinescu Timișoara 

16. Vali Anghelescu Timișoara 

17. Ovidiu Cotora Sibiu 

18. Cristina Apipie Sibiu 

19. Andra Salagean Oradea 

20. Bogdan Moga Alba – Iulia 

21. Marta Violeta Tg. Mures 

22. Alexandra Dima Constanta 

23. Anisoara Anita Craiova 

24. Marius Zugun Suceava

Calitatea de ambasadori de brand va presupune să creeze content, text dar și video original pe canalele lor de comunicare cu clienții, și vor purta însemnele brandului cu sigla ”Blitz Ambassador” pe mașină, huse de telefon, coverul de Facebook, și vor avea un banner personalizat cu noua titulatură. Vor beneficia de vizibilitate și promovarea suplimentară, astfel încât să-și poate consolida brandul personal de Broker Blitz. 

Vrei să fii și tu brand ambassador Blitz? Află de pe blog poveștile celor mai de succes broker și ia-le exemplul! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *