Alina Tone, managerul biroului Blitz din Târgoviște: Imobiliare la feminin ”cultiv relații, pun suflet, ascult”

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

BLITZ, compania imobiliară cu capital integral românesc și-a extins rețeaua în 2022 cu alte 8 birouri și francize noi, în câteva orașe strategice cu mult potențial de dezvoltare – Alba Iulia, Pitești și Suceava, Ploiești și Târgu Mureș, Târgoviște și Brașov, ajungând astfel la un total de 25 de birouri și francize în 15 centre economice la nivel național.

Astăzi vă relatăm povestea Biroului BLITZ din Târgoviște care este condus de către Alina Tone, om de vânzări la bază, cu o experiență bogată de peste 16 ani în domeniul asigurarilor.

După doar o lună de activitate intensă de la deschiderea biroului, managerul Blitz de la Târgoviște și-a mărit echipa la 4 brokeri, a încheiat 2 tranzacții și a adus în portofoliu 30 apartamente noi prin prospectare proprie, 7 case, 4 terenuri și câteva spații industriale.

Imobiliarele i s-au părut o oportunitate grozavă, din simplu considerent că aici putea să-și folosească toate abilitățile și conexiunile pe care le obținuse din asigurari, și care-i ofereau în plus libertatea de a-și organiza timpul personal. 

A adunat în jurul ei o echipă preponderent feminină din 4 femei și un bărbat, iar din experiența de manager a înțeles că cel mai important lucru este să-și dezvolte echipa. De mare ajutor sunt cursurile oferite prin Blitz Camp, suportul managerilor regionali și naționali, dar și trainingurile pe care le susține personal. 

Cea mai buna metoda de dezvoltare, în opinia ei, este ”puterea exemplului” și experiența proprie. Este alături de echipă atât pe teren, cât și la birou și pune accent pe cultivarea relațiilor de încredere.

Convingerea ei este că realizarea obiectivelor este strans legată de calitatea serviciilor oferite, de gradul de transparență și sinceritate pe care-l au agenții față de client. 

Alina vrea să ajungă la 30 de oameni în echipă cu care să acopere fiecare colțișor din județul Dâmbovița și să aibă o echipă de calitate – oameni care să facă diferența calității serviciilor de intermediere, și care să fie percepuți în piață nu ca simpli agenți, ci consilieri imobiliari. 

Noi nu suntem doar vânzători, suntem consilieri imobiliari. Iar asta implică foarte multe lucruri, printre care să le spui oamenilor onest plusurile și minusurile tranzacției pe care urmează s-o încheie.

Ca formă de promovare, Alina preferă recomandările ”din aproape în aproape”, care sunt o formă de promovare ce îți aduce lead-uri de calitate. Își propune să acapareze ofertele din piața, ca Blitz să fie mai vizibil pe plan local, iar pentru asta merge către centrele de influența. 

Își folosește mai exact cunoștințele, intrările pe care le-a câștigat pe la diverse instituții și companii importante din județ pe vremea când lucra în asigurari.

Modul în care clienții povestesc despre tine este cea mai buna reclamă si cea mai fină. Un serviciu bine făcut îți poate aduce automat alți clienți. Nu ai nevoie prin urmare de site-uri, portaluri, atunci când ai un capital de încredere. Iar capitalul de încredere îl câștigi printr-o comunicare transparentă și etică, ceea ce Blitz reușește să facă la toate nivelurile”.

Plus valoarea companiei Blitz

Plus valoarea pe care o aduce Bliz în Târgoviște este calitatea serviciilor. ”Noi nu lucrăm fără contract de intermediere, ceea ce este o noutate pentru Targoviste. La primele oferte, oamenii au fost reticenți și ne spuneau, ”hai să ne înțelegem”. S-au convins însă că semnarea unui contract le oferă siguranță, garanția rezultatului și raspunderea legala a brokerilor imobiliari pentru persoanele venite să vizioneze imobilul, precum și pentru bunurile din imobil.

Un alt mare atu al Blitz care face diferență este digitalizarea – contracte automatizate semnate rapid online. Secolul 21 este secolul vitezei și al tehnologiilor informaționale, iar Blitz a înțeles acest lucru și a dezvoltat aplicații care să ușureze munca brokerului imobiliar și să scurteze timpul de completare a documentelor. Astfel, completarea unui contract durează mai puțin de un minut, iar clientul îl primește în format digital instant. 

De asemenea, prin biroul Blitz, clienții au toate serviciile într-un singur loc – de la financiar-bancare care îi ajută pe clienți în relația cu băncile, la juridice care oferă suport pentru redactarea și interpretarea documentelor legale, la contabilitate, administrativ și achiziții. 

După o experiență de mai bine de 16 ani în asigurări, Alina Tone aduce la Târgoviște modul ”implicat și dedicat” de a face imobiliare, în care încrederea și comunicarea cu clientul primează. 

Blitz îi urează un călduros ”bine ai venit” în marea familie BLITZ și abia așteptăm să sărbătorim succesul biroului de la Târgoviște în următoarele 6 luni! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *