O nouă legătură rutieră între cartierele Ștrand și Turnișor din Sibiu

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În zona cartierelor Ștrand și Turnișor a început construcția unei noi legături rutiere între cele două cartiere. Noua cale rutieră va conecta strada Dimitrie Cantemir (cartierul Ștrand) cu strada Rozmarinului (cartier Turnișor), unde se află în curs de finalizare podul peste Cibin în dreptul acestei artere. 

Oficialitățile municipale au dat startul acestui proiect, semnând pe 20 iulie 2021 contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a noului drum care va lega cartierul Ștrand de cartierul Turnișor. 

Ștrand și Turnișor din Sibiu

Contractul a fost semnat cu asocierea SC Comtram SA – SC Eko Top Sibiu, investiția ridicându-se la 9,14 milioane de lei. Firmele contractate au la dispoziție 3 luni pentru a preda proiectul tehnic și apoi 8 luni să execute lucrările propriu-zise.

Specificăm că Ștrand este unul din cartierele de top din orașul Sibiu, un cartier liniștit, cu multe spații verzi, și unul din cartierele sibiene într-o continuă dezvoltare. Distanța din cartierul Ștrand până în zona de Centru a Sibiului este de 2 km pe care le poți parcurge în doar 10 minute cu mașina sau 25 de minute pe jos, sau 20 de minute cu autobuzul. 

După  finalizarea lucrărilor la această nouă rută, toată zona Ștrand va fi mai funcțională și mai bine conectată cu restul orașului. 

Vezi ofertele din portofoliul Blitz de apartamente și penthouse-uri în zona Ștrand la prețuri pornind cu 1.025 Euro pe mp. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *