5 Locuințe cu priveliști spectaculoase cu vedere spre mare

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
vedere la mare

Te-ai întrebat vreodată de ce camerele de hotel cu vedere mare au un preț mai ridicat deși au exact același design ca celelalte camere mai ieftine care nu au priveliște? Este simplu. Au un preț mai ridicat deoarece oamenii sunt dispuși să plătească mai mult. 

Aceeași logică, doar că inversă, o au prețurile la proprietăți cu vedere spre zone industriale, cimitire sau blocuri prea apropiate – vor fi mai ieftine tocmai din cauza lipsei acestei priveliști.

Priveliștea îți dă senzația de deschidere către lumea exterioară, iar la proprietățile situate în destinații exotice, ferestrele mari au exact rolul de a capta orice colț cu vedere spre natură, care te conectează la paradisul exterior. 

Casa e mai mult decât locul unde stai. Este locul unde te încarci cu energie, locul unde te înconjori de confort și, în cazul locuințelor cu priveliște, locul unde să-ți arunci privirea ori de câte ori simți nevoia de a evada dintre cei 4 pereți ai casei. 

Bltiz are mai multe proprietăți în portofoliul său, care au ca atu principal – o priveliște superbă spre mare. Uite câteva apartamente în care te vei bucura în fiecare zi de o deschidere largă spre o priveliște încântătoare cu vedere spre mare! Fie că îți dorești o locuință pentru vacanțe,  sau te pregătești de un nou sezon turistic la malul mării, la Blitz ai de unde alege!

1. Oaza de liniște la numai 100 metri într-o stațiune exclusivistă 

O oază de liniște la numai 100 metri de plajă în stațiunea Neptun, cu spații de recreere, spații de joacă pentru copii și zona pietonală verde, care îți va oferi stilul de viaţă monden și modern la care aspiri la un preț excepțional de 90.021 Euro. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil pe 12 niveluri, având o suprafață de 45,43 m și are o priveliște excepțională, beneficiind în plus de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

2. Apartament cu vedere spre mare ideal pentru vacanțe în Mamaia Nord 

Un apartament de lux la un preț imbatabil de 95.000 Euro, situat în zona cluburilor din Mamaia Nord, la 5 minute de mers pe jos la plajă –  locuință ideală pentru vacanțe. Apartamentul are 55.29 mp utili, este complet mobilat și are o vedere superbă spre mare și piscină, centrala proprie pe gaz, aer conditionat, balcon, dressing, loc de parcare, și acces la două piscine din complex. 

3. Apartament cu 4 camere – viitoare ta pensiune de pe Airbnb la 150 metri de mare 

Un apartament spațios de 4 camere, confort lux, cu o suprafata de 130,5 mp, situat pe Faleza Nord. Apartamentul este compus din 3 dormitoare, un living, o bucatarie open space si 2 bai complete. Poziționarea apartamentului este una excelentă, la 150 metri de mare si totodată aproape de magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport în comun. 

4. Apartament cu 3 camere la 5 minute de centrul orașului în zona Gării cu vedere spre port 

Un apartament de lux de 3 camere, cu o suprafață de 88 mp util, decomandat, aflat în zona Gării, la 5 minute de centrul orașului. Apartamentul este compartimentat astfel: living, bucatarie open-space, 2 dormitoare, baie, hol, cămară. Apartamentul are o terasă de 24 mp, unde te poți bucura o priveliște magnifică asupra portului și a orașului. Apartamentul se vinde mobilat/utilat si beneficiază de un loc de parcare.

5. Penthouse de lux cu vedere la mare 

Ce zici de un penthouse aflat într-un ansamblu rezidențial din cea mai exclusivista zona a stațiunii Saturn? Ansamblul este avantajat de o infrastructură foarte bună, și oferă în același timp acces imediat la mare, fiind situat la numai 100 metri de plajă. 

Ansamblul dispune de spații de recreere, spații de joacă pentru copii și o zonă pietonală verde care cumulează în total 3.700 de mp. De asemenea, complexul dispune de o piscină exterioară de 1.170 mp cu zonă pentru copii, o piscină interioară și un restaurant deschis pe tot parcursul anului, precum și plajă privată acreditată Blue Flag. Apartamentul este situat la etajele 12, 13 ai unui imobil de 14 etaje, având o suprafață de 381 mp.

Nu ai găsit încă ceva pe gustul tău? Mai vezi și aceste oferte:

Apartament de vanzare 4 camere Faleza Nord – 71250AV | BLITZ Constanta

Apartament de vanzare 3 camere Mamaia-Sat – 84952AV | BLITZ Constanta

Apartament de vanzare 2 camere Mamaia-Sat – 84909AV | BLITZ Constanta

Apartament de vanzare 2 camere Neptun – 84695AV | BLITZ Constanta

Case cu vedere la mare:

Casa de vanzare 7 camere Km 4 – 77495CV | BLITZ Constanta

Casa de vanzare 8 camere Eforie Nord – 77415CV | BLITZ Constanta

Casa de vanzare 8 camere Eforie Nord – 77484CV | BLITZ Constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *