2011-le se anunta benefic pentru piata birourilor

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Reprezentantii companiei de consultanta The Adviser/Knight Frank (via imopedia.ro) sunt de parere ca a doua parte a acestui an va aduce o majorare substantiala a chiriilor pentru spatiile de birorui.

Cererea de pe piata va depasi cu mult oferta, astfel ca proprietarii de cladiri pana acum obligati la diverse strategii de atragere a clientilor vor fi in masura sa renunte la compromisuri si sa stabileasca ei insisi conditiiile de contractare.

Suntem informati ca a doua parte a anului trecut a inregistrat o usoara revitalizare a pietei imobiliare centrate pe spatiile pentru birouri.

In prima parte a lui 2010 s-au inchiriat aproximativ 95.000 mp, iar in a doua parte s-au semnat contracte de inchiriere pentru inca 130.000 mp. Aceste cifre denota cu deosebita claritate traiectul ascendent al acestui sector imobiliar.

Conform predictiilor reprezentantilor The Adviser/Knight Frank, cresterea va continua si in 2011, ajungandu-se chiar la contracte de pre-inchiriere pentru cladiri inca neconstruite.

Se pare insa ca adevaratele schimbari se vor simti abia in a doua jumatate a lui 2011. Suntem inca in stadiul in care clientul are puterea de a stabili conditiile contractelor, facand astfel imposibile orice strategii investitionale de termen lung gandite de proprietarii de cladiri cu spatii pentru birouri.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *