10 motive sa vinzi un imobil!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Exista mai multe motive pentru a lua in calcul o efentuala vanzare a proprietatii tale. Fie ca este vorba de probleme financiare, fie probleme legate de locul de munca, aceste motive variaza de la individ la individ. Va prezentam mai jos un top al celor mai raspandite motive pentru care proprietarii se hotarasc sa vanda.

1. Nevoile familiei.
Cresterea numarului membrilor familiei este un motiv bun pentru o casa mai spatioasa. De asemenea, inaintarea in varsta sau un accident, pot fi motive pentru a alege un apartament la un etaj inferior.

2. Casa din vis. Si nu ne referim aici la un film Cu Daniel Craig, ci la oportunitatile de pe piata imobiliara de care ai putea profita din plin. Mai mult, dobanzile la credite sunt cat se poate de prietenoase. Vinde si vei dispune de un avans consistent!

3. O locuinta mai mica. Poate fi o solutie, de exemplu, pentru persoanele ajunse la pensie sau pentru familiile unde copiii au ales sa locuiasca in alte localitati. De ce sa locuiasca doua persoane in patru camere? Mai ales ca utilitatile sunt foarte scumpe.

4. Nevoia urgenta de bani. Daca aveti nevoie de bani lichizi, casa este cel mai valoros bun de care dispui. Vinde si iti poti rezolva astfel problemele.

5. Pierderea locului de munca. Este cunoscut faptul ca, din pacate, persoanele de peste 40 de ani, care raman fara job, au mari probleme in a-si gasi unul nou. Problema nu pare atat de grava, dar cand mai adaugam si un credit ipotecar, deja trebuie gasita o solutie. Si trebuie gasita urgent, altfel riscati sa ramaneti fara locuinta.

6. Relocarea. O oferta de munca de nerefuzat, presupune mutarea intr-o alta localitate sau intr-o alta tara. Dupa ce ai hotarat impreuna cu familia ca este bine sa accepti aceasta oferta, pasul urmator este sa vinzi.

7. Evenimente nefericite. Un deces sau un divort sunt motive pentru care o noua locuinta va fi ofertata pe piata imobiliara.

8. Vecinii. Te-ai mutat intr-un bloc foarte “activ”? Este timpul sa-ti indrepti greseala.

9. Calitatea. Finisajele pe care le-ai remarcat si care ti-au luat ochii atunci cand ai vizitat apartamentul nu sunt in realitate de o calitate buna? Sau, poate mansarda in care tocmai te-ai mutat nu este izolata corespunzator? Trebuie sa te muti!

10. Viata sanatoasa. Daca te-ai saturat de zbuciumul orasului, daca iti doresti o casa in mijlocul naturii, daca vrei sa te bucuri de aer curat si de liniste, cu siguranta vom gasi apartamentul tau in randul ofertelor de pe piata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *