Totul despre caminul zodiei Capricorn

Semn al tuturor inceputurilor, Capricornul celest este acea dimensiune spirituala prezenta in fiecare fiinta

In corespondenta cu casa a X-a a horoscopului, acest semn ne va oferi detalii despre pozitia noastra in societate, despre cum, unde si cand sunt posibile acele evenimente care ne asigura ascensiunea in interiorul diferitelor colective, mai mari sau mai mici, furnizand informatii despre pozitia ocupata de noi in lume la diferite varste.

Pozitia si influentele astrale primite de Capricorn de la celelalte planete figureaza o veritabila harta pentru cei care se straduiesc sa desluseasca itele destinului. In acest semn sunt contrase calitatile speciale ale anotimpurilor, in interiorul sau aflandu-se solstitiul de iarna, punctul de inceput al primaverii, care debuteaza chiar din momentul in care iarna se afla la apogeu.

Nativul acestui semn este – poate – cel mai pragmatic subiect din intregul horoscop, pentru el activitatea fiind esenta intregii existente. Ca si amanunt cu iz anecdotic, se pare ca el ar fi fost cel care a inventat odihna activa, in momentul in care isi dedica timpul scopurilor personale de realizare profesionala si materiala!

Bun organizator, tenace si disciplinat, ambitios si consecvent, Capricornul va intra negresit in conflict deschis cu cei care sunt impulsivi si dezordonati, cu spiritele anarhice, in general.

Stilul nativului din Capricorn in amenajarile interioare

Caminul Capricornului poate fi imaginat ca fiind mai degraba unul de factura rustica, un camin cald si primitor, in care cel mai evident se va face remarcata senzatia de securitate, de stabilitate. Capricornul este un conservator, un individ echilibrat caruia nu-i plac excesele de nici un fel. Cu atat mai putin va permite manifestarea acestora in ambientul propriului camin. Camerele spatioase si bine luminate, mobilate eficient si functional, vor fi imbogatite de prezenta elementelor decorative cu iz folcloric sau medieval, de prezenta plantelor decorative de interior, de talie mare.

Folosirea lemnului de esenta tare – stejar, nuc – este optiunea ideala pentru confectionarea mobilierului si a tamplariei din camin, intrucat aceste materiale sunt in corespondenta cu nativul acestui semn. De altfel, in aceeasi lista de analogii cu lumea materiala pot fi incluse plumbul, in ceea ce priveste metalele, si onixul, in ceea ce priveste pietrele semipretioase.

Capricornii sunt generosi si adevarati familisti, oferind buna lor gazduire celor apropiati, fiind mereu un punct de sprijin pentru surorile si fratii mai mici, pentru parintii si rudele in varsta, motiv pentru care este ideal ca odaile pentru oaspeti sa nu lipseasca din caminul nativilor acestui semn si sa fie intotdeauna gata de primire.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Misiunea noastră este ca în fiecare oraș din România, să găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate. Punem interesele oamenilor în centrul a tot ceea ce facem, oferind confort, siguranță, câstig de timp și bani, în fiecare etapă importantă a vieții lor. Suntem o companie imobiliară antreprenorială cu capital românesc, cu peste 11 ani de prezență în piață, devenind liderul incontestabil al pieței din Cluj-Napoca și unul din jucătorii importanți și vizibili la nivel național. Ne conducem întreaga activitate după standardele profesionale și etice înalte, atât în relațiile cu clienții, partenerii, dar și cu propriii angajați și agenți.

Oferim o gamă completă de servicii imobiliare integrate, înainte, în timpul și după finalizarea tranzacției. Acoperim toate tipurile de solicitări imobiliare și prezentăm clienților o paletă largă de opțiuni, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel comercial. Poți avea acces gratuit la un call center dedicat, agenți specializați pe departamente și tipuri de tranzacții, asistență juridică și consiliere financiară gratuită, facilitare de servicii post-vânzare (de design interior, servicii de mutare și de curățenie), dar și reduceri de până la 100% la produse și servicii oferite de cei peste 700 de parteneri ai Blitz din peste 44 de domenii de activitate.