Apartamentul tău din Cluj, din oaza de liniște la cel mai bun preț de pe piață

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Imaginează-ți o zi de duminică în care vrei să rămâi acasă și să lenevești undeva pe terasa apartamentului tău la soare sau chiar în propria ta grădină. Niciun gând nu te tulbură, nici măcar dobânzile în creștere la credite pentru că ți-ai luat apartamentul în cea mai apropiată zonă de orașul Cluj la cel mai bun preț de pe piață, cu 51.842 de Euro cu TVA inclus.

Unde găsești acest paradis? În zona de nord a orașului Cluj-Napoca în apropiere de Chinteni, într-o zonă de dealuri de unde ai o panoramă deosebită asupra orașului, în minicartierul de blocuri rezidențiale construite la ieșirea din oraș.

Îl găsești mai exact la 8 minute de cartierul Mărăști, din Cluj, în complexul rezidențial Beta Residence. Complexul se află într-o zonă liniștită care beneficiază de siguranța unei comunității de peste 220 de familii care s-au mutat deja în acest minicartier, și de mult spațiu verde și de zone de agrement. 

Cum ajungi acolo? Cu autobuzul Metropolitan 39, care circulă la intervale de 20 de minute. 

Drumul de acces este asfaltat și toate utilitățile sunt pe poziții și la cele mai înalte standarde. 

Ce vei vedea nou și inedit la acest minicartier e că blocurile sunt înconjurate de spații verzi, de două parcuri amenajate, prin urmare nu vei vedea prea multe parcări. Toate apartamentele au cel puțin un loc de parcare alocat în subteran. 

Ai și opțiuni de agrement terenul de tenis amenajat pentru locatari și zona de promenadă cu multe alei verzi. În viitorul apropiat urmează să fie construite și zone comerciale la parter.

La Beta Residence mai ai 35 de apartamente din care să alegi, cu 2 și 3 camere cu expunere vestică sau estică și cu suprafețe între 37 și 60 de mp. 

Avantajul major al acestor apartamente este că se predau finisate la cheie și au terase generoase și grădini la apartamentele situate la parter. Singura ta preocupare va fi să alegi culoarea parchetului, a gresiei și a ușilor. 

Apartamentele sunt amplasate în 4 blocuri cu regim mic de înălțime (S+D+3E+M), și beneficiază de o compartimentare optimă și foarte practică. 

Ai la alegere mai multe tipuri de compartimentări de apartamente cu 2 și 3 camere toate fiind de tip open space:

  • living + 1 baie + 2 dormitoare + 1 baie + terasă sau grădină.
  • living cu bucătărie + 1 dormitor +1 baie + terasă sau grădină. 

Atuurile apartamentele sunt finisajele de calitate, parcarea subterană, sistemul de securitate la incendiu, încălzirea prin pardoseală, plăcile ceramice cu texturi de lemn și de piatră pentru un plus de căldură și armonie și designul modern al întregului ansamblu. 

Toate imobilele sunt dotate cu lift, iar la ultimul etaj sunt boxele care au suprafețe începând cu 5 mp amenajate și oferite ca bonus și cadou din partea dezvoltatorului. În plus, fiecare apartament are alocat un loc de parcare în garajul subteran al imobilului din care face parte. Locul de parcare are, de asemenea, prețul promoțional de 7.500 Euro TVA inclus.

Până în prezent s-au vândut până acum 220 de apartamente unor familii tinere și cupluri tinere. Fă parte din aceasta comunitate în creștere!

Vestea cea mai mare însă am lăsat-o la final – cu campania noastră de Black Friday prinzi un discount de 20% la comsinul serviciilor Blitz, și de o reducere de 125 de euro pe mp la achiziția unui apartament în complexul rezidential „Beta Residence”, care are apartamente la preț promoțional de 1.400 de Euro /mp! 

Grăbește- te să prinzi ultimele oferte în complexul cu cel mai bun preț de pe piață de lângă Cluj!

https://www.blitz.ro/cluj-napoca/ansamblu-rezidential/370

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *