BLITZ, Agenție Imobiliară Cluj-Napoca

Blitz
Fundamentals

Curs intensiv de lansare în imobiliare

Unde se ține?
Platforma BLITZ CAMP

Cât costă?
299 lei 599 lei

Ce cuprinde?
40h teorie + 16h practică

Ce obții?
Un loc asigurat în echipa Blitz*
*dacă îndeplinești criteriile necesare

Oricine poate intra în industria imobiliară. Fie că ești proaspăt absolvent de facultate și vrei să îți dezvolți abilități reale de business sau o persoană cu multă experiență în afaceri, care își dorește o schimbare, tu poți aduce plus valoare în această industrie.

Cui se adresează?

 • Persoanelor care doresc să aprofundeze procesul vânzării imobiliare
 • Tuturor profesioniștilor care iau în calcul o reconversie profesională
 • Celor care vor să se dezvolte personal și profesional
 • Antreprenorilor care vor să își contureze un business în imobiliare

Cine suntem?

De 12 ani și până în prezent, ne-am adaptat continuu la cerințele consumatorului și am integrat ultimele trend-uri în training-ul imobiliar.

Am creat modulul de training Blitz Fundamentals care vizează educația în imobiliare.

De ce alegi BLITZ Fundamentals?

 • Pentru că-ți place libertatea și vrei să te bucuri de confort: accesezi oricând și de oriunde training-urile și înveți în ritmul tău
 • Pentru că nu lași o oportunitate să treacă pe lângă tine: descoperi un domeniu surprinzător, profitabil și în expansiune
 • Îți dorești siguranță pe termen lung: intri într-o comunitate de oameni dedicați, care îți dezvăluie tot ce nu știai despre domeniul imobiliar, ca tu să poți transforma un training de o lună într-un business pe viață
 • Vrei să fii independent și visezi de mult timp să „încerci și altceva”: te lansezi într-o industrie care îți dă voie să fii flexibil și să te dezvolți așa cum job-urile tale de până acum nu au făcut-o

Azi, în rețeaua Blitz de francize și birouri proprii, se află peste 350 de brokeri care au parcus și au absolvit modulul Blitz Camp. Atât junior brokerii, aflați la primele vizionări cât și senior brokerii, care au procesul negocierilor la degetul mic, toți au beneficiat de educația teoretică și practică oferită de Blitz Camp.

Ce îți oferim?

Acces exclusiv la pregătire intensivă, canalizată pe exercițiu și practică:

I. Începuturi în imobiliare - perspectiva asupra pieței - rolul brokerului în tranzacțiile imobiliare - atitudinea si mindset-ul potrivit

II. Procesul de vânzare - pașii și harta vânzării - prospectarea pieței - realizare unei vizonări corecte - tratarea obiecțiilor clienților - importanța contractului de intermediere - terminologie de specialitate domeniul construcții

III. Mindset în imobiliare - organizarea zilei de lucru - selfleadership - model antreprenorial - dezvoltare (personală) în context imobiliar

IV. Practică intensivă - o zi la biroul Blitz - asistarea brokerilor cu experiență în procesul de prospectare / vizionare - cunoașterea mediului de lucru, a poveștilor de succes a brokerilor și a culturii organizaționale Blitz

Un model de training unic, pe care îl valorifici așa cum vrei.
În plus, dacă deții permis și mașină, locul tău în Blitz este asigurat.

Adrian Ciceo, Broker Blitz

Am inceput in imobiliare cu o experienta de -0. Datorita modulului de vanzari am invatat sa comunic cu clientii, sa fiu mai convingator si sigur pe mine. Am reusit sa-mi depasesc multe temeri, pe care singur nu le-as fi depasit. Am invatat sa negociez, sa fiu atent la nevoile clientului si sa fac totul ca un profesionist. Totul este foarte bine pregatit si structurat, fiecare modul ofera informatii de valoare, care nu se gasesc gratuit nicaieri.

Sergiu Maier, Senior Broker Blitz

Am fost foarte placut surprins cand am vazut cat de multa implicare este din partea Blitz in dezvoltarea fiecaruia. Aici am luat parte la unele dintre cele mai bune traininguri de pana acum, care m-au ajutat sa ma acomodez mult mai repede si sa ma familiarizez cu piata, clientii si cu produsul.

Marius Pop, Senior Broker Blitz

Pe parcursul perioadei de invatare am dobândit capacitatea de a evalua corect proprietățile imobiliare, de a identifica necesitățile clienților și de a găsi soluții eficiente pentru a facilita transferul de proprietate.Fiecare zi în Blitz are un ritm alert și incitant, cu provocări care te îndeamnă la o perfecționare continuă în confortul oferit de suportul unei echipe de profesionisti.

BLITZ, Agentie Imobiliara

BLITZ
FUNDAMENTALS

Curs intensiv de
lansare în imobiliare

Concret

 • De unde pornești: Descifrezi elementele care compun piața imobiliară, descoperi actorii principali și cât de important este rolul tău ca broker imobiliar.
 • Cum vinzi: Înveți de la specialiștii BLITZ ce presupune fiecare etapă a procesului de vânzare, de ce negocierea este esențială reușitei și cum să nu-ți fie teamă de obiecțiile clienților.
 • Cum gândești: Răspunzi tuturor întrebărilor care nu te lasă să-ți vezi potențialul în domeniul imobiliar: De unde încep? Cum mă organizez? Cât timp am nevoie zilnic?
 • Ce obții: Trăiești pe deplin experiența activității alături de echipa BLITZ, cu mentori și colegi care te îndrumă și vezi pe bune ce înseamnă să fii #blitzer

Ce vei învăța și de la cine

Totul despre piața imobiliară

cu Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

Vei afla o perspectivă generală a pieței imobiliare și care este rolul brokerului într-o tranzacție imobiliară.

Harta vânzării

Cu Adrian Cioroianu, Official Trainer Blitz.

Succesul în imobiliare e bazat în totalitate pe respectarea pașilor din procesul de vânzare.

Tratarea obiecțiilor la prospectare

Cu Răzvan Indolean, Head of Training.

Tratarea corectă a obiecțiilor clienților te duce la un procent de 90% din finalizarea unei tranzacții.

Prezentarea întregului proces de vânzare imobiliară

Cu Bogdan Lucaciu, Sales Manager.

De la importanța contractului de intermediere, până la semnarea contractului final.

FAQs

1. Cât durează pregătirea?
Cursul se desfășoară pe o perioadă de 30 de zile, calculată din momentul în care ți-au fost puse la dispoziție user-ul si parola de acces în platforma online a cursului.

2. Cât timp am acces la training-ul BLITZ Fundamentals?
Pe toata durata cursului (30 de zile). În funcție de disponibilitatea de timp a fiecărui cursant, parcurgerea modulelor aferente cursului Blitz Fundamentals se poate face într-un timp mai scurt. E important de știut faptul că parcurgerea modulelor se face secvențial succesiv, accesul la următorul modul fiind condiționat de realizarea exercițiului final al modulului precedent.

3. Cum achiziționez modulul BLITZ Fundamentals?
Prin accesarea butonului ÎNSCRIE-TE ACUM! și trimiterii datelor tale, vei fi contactat în 24 de ore de către unul dintre reprezentanții Blitz care îți va oferi toate detaliile necesare.

4. Cum se ține training-ul (online, on-site, în mod hibrid)?
Cursul intensiv de lansare în imobiliare BLITZ Fundamentals se desfășoară exclusiv online pe platforma Blitz Camp, cu excepția părții practice, care se va desfășura în a 2-a săptămână și a 4-a săptămână a cursului (în total 16 ore practice), la Biroul Blitz din localitatea de interes.

5. Obțin o certificare/acreditare după finalizarea modulului BLITZ Fundamentals?
Cursul se finalizează cu o diplomă care certifică faptul că ai parcurs și înțeles noțiunile de bază referitoare la modalitatea de realizare a unei tranzacții imobiliare.

black friday