Academia de
Antreprenoriat Imobiliar

Antreprenoriatul înseamnă curaj - iar noi
te învățăm să-l prinzi.

Cui se adresează?

Ți-ai zis că titulatura de “angajat” este doar o etapă a vieții tale. În fiecare zi, de la 9:00-17:00 îți spui că ești menit să faci altceva. Să fii altceva. Ceva mai bun.

Singurul impediment este că nu știi de unde să începi și simți că nu ai suficientă experiență ca să te avânți singur într-o călătorie antreprenorială. Poate că nu ai experiența necesară - dar ai ceva mai special de atât: curajul să pornești.

Și parcă mai ai ceva. Sclipirea, spiritul antreprenorial și o echipă parteneră care știe să facă business. Așadar nu ești singur.

Deci ce te ține în loc?

Cine suntem?

Noi suntem cei care îți vor repeta o dată pe săptămână că poți: să îți deschizi propriul business imobiliar, să îți construiește o echipă ghidată după aceleași valori ca și tine, ca și noi; să fii ceea ce ți-ai zis acum un an că vrei să devii.

Pe scurt, noi suntem Blitz - una dintre cele mai unite echipe din industria imobiliară, iar de 11 ani muncim pentru un obiectiv comun: să aducem oamenii mai aproape de visul lor. În cazul de față, te aducem pe tine, viitor antreprenor, mai aproape de lansarea business-ului tău

Ce îți oferim?

Mai mult decât o structură clară, informații vitale pentru un business imobiliar de succes și know-how venit dintr-un repertoriu de experiențe încercate, testate și păstrate (...sau aruncate), vei primi susținerea și validarea ca să fii sigur că ești pe drumul cel bun.

Atingem topicuri diverse din activitatea imobiliară. Astfel, vei găsi 8 module de business și scalare în imobiliare, administrativ și de leadership, din partea specialiștilor Blitz și trainerilor recunoscuți la nivel național. Dacă ai experiență în industrie, îți recomandăm modulele administrative și de leadership.

Pe de altă parte, dacă sectorul imobiliar este ceva nou pentru tine, vei învăța ce înseamnă să oferi servicii imobiliare de cea mai înaltă calitate.

Pe scurt, îți deschizi propriul business, iar noi îți oferim toate resursele de care are nevoie un antreprenor!

Sergiu Maier

Academia de Antreprenoriat imobiliar este un produs fain de mindset antreprenorial, pregatit pentru cei care vor sa aibe informatii de baza despre ce ofera domeniul imobiliar din mai multe perspective. Am invatat de la lideri in domeniu la ce sa ma astept de la acest domeniu dinamic.

Darius Dascal

AAI este un produs nou si fain, cu informatii structurate pe fiecare domeniu a unui business. Am ascultat cu atentie informatiile si voi incepe cu totul diferit accesul in acest domeniu. Viziunea si experientele lui Catalin m-au facut curios sa cunosc mai mult iar Adrian Cioroianu a dat o lectie misto de vanzari pe care o cautam de ceva vreme.

Florin Muresan

Am realizat mai multe tipuri de business in cariera mea in vanzari, insa nu am avut nicaieri acces la un nivel structurat de informatie pentru a putea porni pregatit de drum. Domeniul vanzarilor este unul provocator si dinamic, care te motiveaza sa iti doresti mai mult, iar AAI m-a determinat sa incep un business in imobiliare datorita energiei invitatilor si sigurantei oferite de modelul lor antreprenorial.

Concret

  • Înveți să “furi” din cunoștințele experților, astfel încât călătoria spre independența tipică unui antreprenor, să fie mai ușoară, iar business-ul tău să scaleze Year-over-Year, din primul an.
  • Primești sfaturi din experiența unui fondator de business cu o istorie de succes de 11 ani.
  • Afli ce stă în spatele proceselor financiar contabile, legale și de resurse umane.
  • Te inspiri din rețeta de succes de creștere a cifrei de vânzări în imobiliare.
  • Descoperi efectele unui branding puternic al unei companii în consolidarea unei imagini pozitive la nivelul întregii industrii.

Ce vei învăța și de la cine

Cum să începi și cum să crești afacerea în modulul “Business și Scalare în Imobiliare”

cu Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

Care sunt fundamentele unei afaceri de succes în imobiliare, ce presupune inițierea unui business în acest domeniu, și care sunt provocările.

Cum să faci vânzări de succes și să îți menții clienții, în modulul “Vânzări în Imobiliare”

cu Bogdan Petrovai, Sales Manager Blitz”.

Vânzările în imobiliare au particularități pe care le poți afla de la cei mai buni din industrie, împreună cu sfaturi pentru succesul tranzacțiilor.

Cum să-ți gestionezi eficient resursele financiare, în modulul Financiar - Contabil și Bancar

Cu Adelina Cavalu, Financial Officer Blitz

Serviciile pentru clienți încep înainte de tranzacționarea propriu-zisă, iar consilierea financiară are o importanță deosebită, ce poate asigura succesul tranzacției și retenția clienților.

Promovarea brandului și atragerea clienților, în modulul “Marketing și PR Imobiliar”

Cu Mihai Oprea, Marketing Manager Blitz.

O afacere de succes în imobiliare se construiește pe un brand puternic, care la rândul său se sprijină pe o strategie de marketing coerentă și consecventă.

Decizii informate cu o bază legală, în modulul juridic

Cu Oana Marinescu - Legal Officer Blitz.

Legalitatea e înainte de toate în imobiliare, iar un domeniu atât de complex necesită fundamente juridice solide pentru tranzacții de succes.

“Atrage oamenii potriviți alături de tine și creează o echipă” în modulul de resurse umane

Cu Dana Ștef, Human Resource Specialist Blitz.

Succesul în imobiliare vine în echipă, iar o echipă solidă se bazează pe atragerea și retenția oamenilor potriviți.

“Training în Imobiliare”

Cu Adrian Cioroianu, Official Trainer Blitz.

Într-o piață atât de fragmentată, instruirea și educația continuă face diferența în imobiliare, atât pentru client, cât și pentru agent.